Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2023 7:31
Čas čtení 0:34
Barbora Fábryová

Rihanna na Super Bowlu zazpívala své hity a odhalila, že je znovu těhotná

Rihanna na Super Bowlu zazpívala své hity a odhalila, že je znovu těhotná
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur
ZAHRANIČÍ RIHANNA
Uložit Uložené

Rihanna se po pětileté přestávce vrátila na pódium.

Rihanna na nedělním koncertu Apple Music Super Bowl Halftime Show zazpívala všechny své ikonické hity a zároveň odhalila, že čeká druhé dítě se svým partnerem, rapperem A$AP Rockym. Informuje o tom The Hollywood Reporter.

Během vystoupení zazněly její nejpopulárnější písně jako Bitch Better Have My Money, Umbrella, Work, Only Girl (In the Wold) a vystoupení ukončila skladbou Diamonds. S armádou tanečníků a ohňostrojem se Rihanna vrátila na pódium po pětileté přestávce.

Před vystoupením zpěvačka řekla, že na Super Bowlu vystoupila zejména pro svého devítiměsíčního syna. „Když se stanete mámou, stane se něco, při čem máte pocit, že můžete ovládnout svět – můžete udělat cokoliv,“ vyjádřila se.

„A Super Bowl je jedním z největších pódií na světě, takže jakkoli to bylo strašidelné, je na tom všem něco vzrušujícího,“ řekla. „Je důležité, aby to můj syn viděl,“ uzavřela.

Domů
Sdílet
Diskuse