Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2023 8:30
Čas čtení 2:32
Tímea Krauszová

Toto jsou nejvirálnější oleje na rty z TikToku od 70 korun, které ti vytvoří rty, jaké má Bella Hadid

MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI
Uložit Uložené

Je radost se na ně dívat.

TikTok je nekonečným zdrojem trendů. Během zimních měsíců se na výsluní dostaly oleje na rty. Hydratují a vyživují, rtům dodávají nádherný lesk a jsou dokonalým doplňkem k jemnému i dramatickému líčení. A přestože téměř každá značka už nějaký olej na rty nabízí, jen několik z nich dosáhlo na sociálních sítích virálního statusu.

Clarins Lip Comfort Oil

Tento olej na rty TikTok doslova ovládl. Je dostupný v osmi odstínech, které rty chrání a opticky zvětšují. Ve složení najdeš jojobový a oříškový olej, který tvé rty obalí a výsledkem bude zasněný lesk. Olej nelepí a není nepohodlný k nošení, barvy jsou jemné, ale viditelné.

Dior Lip Glow Oil

Značka Dior má v oblasti make-upu stále větší úspěch a na kontě již několik virálních produktů. Příkladem je i její olej na rty, který je jemně zabarví. Má mátovou vůni, vysoký lesk a není lepivý. Kromě téměř každé beauty influencerky můžeš tento skvost zahlédnout i na rtech mnoha známých modelek. Výborně doplní jednoduchý každodenní make-up, ale můžeš ho použít i ke zvýraznění dramatických tmavých rtů.

@nattturdayz Yeah I’m a sucker. It smells like candy canes and I like that vs. colored pencils like some of my other lip products lol. Do what you will with that info #dior #diorlipoil #diorlipglowoil #lipoil #lips #dewylip #nanocreator ♬ limerence - ✿

NYX Fat Oil Lip Drip

Pokud chceš ušetřit peníze, ale nevzdat se ani špetky lesku, cenově dostupná značka NYX tě zachrání. Brutálně zářivý olej na rty si na sociálních sítích vysloužil spoustu chvály, protože je hydratující a vydrží na rtech opravdu dlouho. Má nasládlou, ale téměř nepatrnou vůni a široký výběr barev. A ne náhodou přibylo už více než sedm milionů videí: dívat se na něj je jedna radost.

@itzneha24 Nyx lip drip fat oil!!!! Im absolutely obsessed with it! #nyxcosmetics #nyxlipdrip #nyxfatoil #drugstore #lipoil #fyp #makeup ♬ People - Libianca

Fenty Beauty Conditioning Lip Oil

Rihannina značka se díky vystoupení na Super Bowlu těší téměř tisíciprocentně vyššímu zájmu, ale její olej na rty byl na TikToku populární již dříve. V módním domě šikovně naskočili na trend a spustili nové olejové šílenství svým hydratujícím a vyživujícím produktem. Obsahuje olej z třešňových jadérek, jojobový a šípkový olej a má jemnou třešňovou barvu, která je univerzální a bude slušet prakticky každému.

@lauraxbui Trying @FENTY SKIN cherry treat lip oil 🍒✨ #fyp #fentyskin #fentylipoil #cherrytreat ♬ kiss it better x streets - ₊ ࣪𓏲 💭

Essence Cranberry Lip Oil

Brusinkový olej, vitamín E a cenovka, které neřekne ne ani student či studentka. Essence je královnou levných produktů a mnohé z nich mají navzdory nízké ceně dobrý výkon. Tento olej na rty si vysloužil spoustu chvály a také při testování známou influencerkou Rachel a.k.a. Hydration CEO uspěl na výbornou. Je zářivý, má jemnou barvu, která jen zvýrazní tvé přirozené rty, a není lepkavý.

@hydrationceo Essence Cranberry Lip oil definitely lived up to the HYPE 👏 FAQs: 💋I’m wearing MUF wherever walnut liner in every video 💋 I HATE sticky lip oils, those are just glossed and I will take points off 💋 If a lip oil is colored, I should be able to SEE the color with my eyeballs on my lips or I’m deducting points #lipoil #lipoils #lipoildupe #lipoilswatch #essencecranberrylipoil #pinklipoil ♬ original sound - HydrationCEO

Milani Fruit Fetish Lip Oil

Značka Milani je bohužel obtížně dostupná, pomůžeš si spíše zahraničními e-shopy. Ale vzhledem k popularitě tohoto oleje – přesáhl hranici 300 milionů videí a obsah přibývá každý den – jsme ho nemohli ze seznamu vynechat. Skvěle voní, vypadá a má několik odstínů v barvách, které sluší většině lidí. A zatímco v roce 2022 přibývala zejména videa, která tvrdí, že by olej měl být virální, dnes mají tato videa statisíce zhlédnutí a vypadá to, že Milani bude mít jeden z prvních virálních produktů roku 2023.

@skincarewithtori

Milani fruit fetish lip oil all 2023 ❤️🍒🍓🍎🍉

♬ theyd be bens partner - bells
Domů
Sdílet
Diskuse