Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2023 v 18:11
Čas čtení 0:42
Kristýna Dobiášová

Lady Gaga čelí žalobě od ženy, která jí vrátila ukradené psy. Byla jednou z obviněných, ale chce od zpěvačky odměnu

Lady Gaga čelí žalobě od ženy, která jí vrátila ukradené psy. Byla jednou z obviněných, ale chce od zpěvačky odměnu
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
ZAJÍMAVOSTI LADY GAGA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zpěvačka Lady Gaga přišla v roce 2021 o dva francouzské buldočky. Vrátila jí je Jennifer McBride. Ta následně Gagu zažalovala za nevyplacení slíbené odměny. Dožaduje se až trojnásobku původní částky.

V únoru roku 2021 byli při loupeži ukradeni Koji a Gustav, dva francouzští buldočci zpěvačky Lady Gaga. Její asistent utrpěl během krádeže střelnou ránu. Policie v souvislosti s krádeží zadržela v dubnu 2021 pět osob. Mezi nimi byla Jennifer McBride, která psy zpěvačce vrátila. Ta ale nyní popovou hvězdu žaluje, protože nedostala odměnu.

Doporučeno
Till Lindemann z Rammstein dostal k narozeninám sochu, někdo ji hned ukradl Till Lindemann z Rammstein dostal k narozeninám sochu, někdo ji hned ukradl 5. ledna 2023 v 15:56

V žalobě, kterou získal server BuzzFeed News, McBride uvádí, že ji zpěvačka podvedla tím, že nesplnila slib. Žaloba dále zmiňuje, že McBride utrpěla duševní útrapy a ztrátu radosti ze života v důsledku toho, že nedostala slibovaných 500 000 dolarů (11 milionů korun). McBride však nechce jen původně slibovanou částku. Podle TMZ požaduje až trojnásobek za vypsání zavádějící odměny.

Jak ke krádeži došlo?

Web TMZ uvedl, že k situaci mělo dojít, když Ryan Fischer umělkyni venčil tři psy. Během toho vedle něj zastavilo auto s muži, kteří následně dva psy ukradli a Fischera postřelili. McBride tvrdí, že psy vrátila dva dny poté, co byli ukradeni. Žena měla mít vztah s otcem jednoho z mužů zodpovědných za útok na Fischera. Lady Gaga zatím na žalobu veřejně nereagovala.

Domů
Sdílet
Diskuse