Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2023 19:51
Čas čtení 1:07
Radim Šlechta

Vybrali jsme 10 nejhorších memů, které sdílel Elon Musk

Vybrali jsme 10 nejhorších memů, které sdílel Elon Musk
Zdroj: Getty Images/Maja Hitij
NEWS ELON MUSK TWITTER
Uložit Uložené

Elon Musk na svém twitterovém účtu postuje memy pravidelně. Většinou přichází bez varování, odnikud a aniž by o ně kdokoliv žádal.

Miliardář a majitel Twitteru Elon Musk si nejspíš rád krátí čas postováním různých více či méně legračních memů. V poslední době jimi svou sociální síť naprosto zahlcuje a zdá se, že společnost koupil snad jen proto, aby na svém účtu mohl postovat co nejvíce vtípků, aniž by mu je kdokoliv smazal. 

Vtipy a bonmoty na svém účtu šířil Musk již v minulosti, v posledních měsících ale intenzita jejich postování ještě vzrostla. Některé z nich jsou vtipné, jiné vůbec, a v části z nich si dokonce miliardář nevědomky „střílí do vlastní nohy“, to třeba když zveřejní, že Twitter je původcem „vymývání mozků“ woke ideologií. Níže najdeš ty nejhorší z memů, které Elon na svém účtu sdílel.

1. Kdo tady má vymytý mozek?

2. Pastičky na myši

3. Elon a jed na krysy

4. Miliardář a velikáni dystopie

5. Marketing a memy

6. Musk jako dinosaurus po náročném tréninku

7. Je Musk ve skutečnosti Batman?

8. Sex Tape vtip z roku 2018

9. Coke bear

Musk vtipem reagoval na film Medvěd na koksu, sám přitom v minulosti prohlásil, že chce společnost Coca-Cola koupit, aby mohl do limonády vrátit kokain (slovo coke se v angličtině používá jako označení pro kokain i kolu, pozn. red.).

10. Sépiák na toaletě

Domů
Sdílet
Diskuse