Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2023 8:30
Čas čtení 8:13
Ondřej Jarůšek Martin Adam Pavlík

Nejlepší turnaj v historii Oktagonu! Boj o miliony korun je tady, kdo si odnese životní peníze?

Nejlepší turnaj v historii Oktagonu! Boj o miliony korun je tady, kdo si odnese životní peníze?
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA PREDIKCE ZÁPASŮ
Uložit Uložené

Organizace OKTAGON MMA spouští turnaj Tipsport GameChanger, ve kterém se šestnáct bojovníků porve o největší výplatu své kariéry.

Startuje největší projekt v historii organizace OKTAGON MMA. V sobotu 4. března se Ostrava stane dějištěm úvodního kola pyramidy Tipsport GameChanger, v rámci které se mezi bojovníky přerozdělí milion eur (zhruba 24 milionů korun). Celkový vítěz obdrží v přepočtu asi 7 milionů korun. O životní peníze se porve 16 bojovníků, kterým by tato výhra mohla změnit život.

Evropskou MMA elitu za pár dní přivítá naplněná Ostravar aréna. Jejich duely jsou zárukou atraktivních bitev a zápasová karta turnaje OKTAGON 40 se díky nabitému složení řadí mezi ty vůbec nejlepší v historii organizace. Českou republiku bude jako jediný reprezentovat David Kozma, který se vrací po tvrdé prohře s obrovskou motivací, aby před domácím publikem usedl zpět do vítězného sedla.

Doporučeno
MMAšina na knock-outy! Neporažený šampion likviduje všechny soupeře a posílá ostrý vzkaz před další bitvou MMAšina na knock-outy! Neporažený šampion likviduje všechny soupeře a posílá ostrý vzkaz před další bitvou 15. února 2023 6:00

V akci uvidíme také slovenského rebela Samuela Krištofiče s francouzským postrachem Alexem Lohorém, německá mašina Christian Jungwirth se pobije se španělským býkem Josém Antoniem Martínem Reisem a jako jediný mimoevropský bojovník se představí Leandro Silva alias Apollo, kterého v prvním kole pyramidy prověří bývalý bojovník UFC z Řecka.

Jako obvykle jsme se podívali na všechny zápasy blíže a přinášíme ti predikce, jak by podle nás mohly jednotlivé bitvy dopadnout. A jaké výsledky tipuješ ty? Dej nám vědět v komentářích!

Základní informace o turnaji OKTAGON 40
Kdy: 3. března 2023
Kde: Ostravar aréna, živý přenos na Oktagon.tv
Hlavní hvězdy turnaje: David Kozma, Alex Lohoré, Samuel Krištofič, Leandro Silva a další
david kozma apollo
Zdroj: OKTAGON MMA
Podívej se také na náš nový pořad MMA Tips s Robem Kmeťem. V úvodní části si do studia pozval Samuela „Piráta“ Krištofiče. I oni se snaží odhadnout výsledky nejbližšího Oktagonu.

Andrej Kalašnik vs. Matouš Juráček

Zápas, který dlouho visel ve vzduchu a my jsme se ho konečně dočkali. V tomto brněnsko-pražském derby můžeš čekat nemilosrdný ostrý boj bez zbytečných řečí. Oba mají skvělou techniku, jsou vysocí a umí být velmi přesní. Můžeme proto čekat určitě vyrovnaný duel.

Půjde o rezervní zápas a jeho vítěz se stane náhradníkem, který by potenciálně mohl nahradit některého z účastníků pyramidy v případě jeho zranění.

Juráček rozjel v OKTAGONU spanilou jízdu od svého příchodu v roce 2020. Porazil Jana Širokého, Roba Pukače, Tata Primeru či Gábora Borárose, nakonec mu však jeho status neporaženého vzal Alex Lohoré v prosinci minulého roku. Andrej Kalašnik má všechny předpoklady k tomu být jeho dalším katem.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) 29. ledna 2023 11:00

Možná si vzpomínáš na to, jak ladně a rychle zlikvidoval obávaného Christiana Jungwirtha, či na to, jak dominantně porazil Tomáše Meliše nebo Joela dos Santose. Sice narazil v zápase se současným šampionem velterové váhy Kaikem Britem, ale ukázal, že umí být mimořádně nebezpečný a umí trestat chyby tvrdě a expresně.

Juráček je však mazaný a zápasy vyhrává často takticky na body. Pokud by tedy o výsledku měli rozhodnout bodoví rozhodčí, je možné, že Juráček bude mít výhodu. Pokud však zápas skončí dříve, přikláníme se na stranu Kalašnika.

Tip na vítěze: Kalašnik

Doporučeno
Putin je zločinec, má rodina na Ukrajině slyšela výbuchy hned první den války, říká český MMA zápasník Andrej Kalašnik (Rozhovor) Putin je zločinec, má rodina na Ukrajině slyšela výbuchy hned první den války, říká český MMA zápasník Andrej Kalašnik (Rozhovor) 3. března 2022 7:00
andrej kalašnik
Zdroj: OKTAGON MMA
Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 131981 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse