Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah článku vznikl ve spolupráci se společností Svoboda & Williams.
7. dubna 2023 9:15
Čas čtení 1:17
Richard Balog

FOTO: Vstup do moderní luxusní vily z chorvatského pobřeží, která je na prodej za více než 75 milionů korun

FOTO: Vstup do moderní luxusní vily z chorvatského pobřeží, která je na prodej za více než 75 milionů korun
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA ARCHITEKTURA CHORVATSKO
Uložit Uložené

Takto vypadá dokonalé letní sídlo na místě, které má všechno včetně slunce, průzračného moře či skvělých restaurací a barů.

V nabídce realitní kanceláře Svoboda & Williams najdeš desítky výjimečných nemovitostí z celého světa včetně oblíbeného Chorvatska, ve kterém jsou luxusní vily jako vystřižené z magazínů ve všech vyhledávaných lokalitách. Dnes se podíváme na moderní vilu v dovolenkové destinaci Opatija z pobřeží Istrie, kterou současní majitelé prodávají za více než 75 milionů korun. Stojí za to?

Unikátní novostavba s působivým designem a užitnou plochou téměř 600 čtverečních metrů včetně terasy nabízí výhled na Kvarnerský záliv a stojí v dominantní poloze na opatijské riviéře. Čistá užitná plocha vily je 430 čtverečních metrů a nabízí maximální komfort a soukromí potřebné pro spokojený rodinný život u moře. Příjemným bonusem nejen pro děti je vyhřívaný venkovní bazén.

Doporučeno
Architekt radí: Toto jsou levné produkty z Ikey, kterými můžeš doplnit svůj interiér Architekt radí: Toto jsou levné produkty z Ikey, kterými můžeš doplnit svůj interiér 6. března 2023 8:30
Opatija
Zdroj: Svoboda & Williams

Architekti rozvrhli vilu do čtyř úrovní s rozličným využitím. Spodní část disponuje dvojgaráží z příjezdové cesty. Kromě toho je k dispozici parkování pro další čtyři auta. Obytnou zónu interiéru otevírají prostorná kuchyně s jídelnou, které jsou plynule propojeny s krytou terasou. Tento prostor nabízí sezení s jídelním stolem pod širým nebem a zároveň snadný přístup ke zmiňovanému bazénu s panoramatickým výhledem na krásy Jadranu.

Velkoformátová okna od podlahy ke stropu v obývacím pokoji poskytují prostoru spoustu denního světla i výhled na blízký ostrov Cres a Kvarnerský záliv. Každá z pěti ložnic v domě má vlastní koupelnu. V rámci oddechové zóny nechybí sauna, vířivka, menší posilovna, místnost se sbírkou vín i s druhou kuchyní, která přispívá k uvolněnému středomořskému životnímu stylu.

Co se týče vzhledu exteriéru i interiéru, architekti vsadili na kombinaci moderních prvků a prvotřídních materiálů, díky kterým je vila nadčasová a splňuje všechny nejvyšší standardy. K vybavení patří automatická závlaha trávníku, zabezpečovací systém s kamerou a alarmem i kompletní interiérové ​​zařízení včetně spotřebičů či doplňků. Stačí se už jen nastěhovat a užívat si čas strávený s rodinou, blízkými a přáteli.

Níže najdeš galerii fotografií exteriéru i interiéru včetně půdorysů, díky nimž získáš nejlepší obraz o tom, co nabízí tato lukrativní vila z chorvatského pobřeží. Všechny dodatečné informace získáš v realitní kanceláři.

OpatijaOpatijaOpatijaOpatija
Zobrazit galerii
(21)
Domů
Sdílet
Diskuse