Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah článku vznikl ve spolupráci se společností Eugen Kullman Architects.
27. dubna 2023 18:00
Čas čtení 0:56
Richard Balog

FOTO: Takto vypadá interiér domu nadšenců do streetwearu, rapu a moderního umění. Bratislavskému bydlení dominují čisté linie

FOTO: Takto vypadá interiér domu nadšenců do streetwearu, rapu a moderního umění. Bratislavskému bydlení dominují čisté linie
Zdroj: Pavel Kudiváni
KULTURA SLOVENSKO ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Design návrhu je určen pro mladou moderní rodinu, která tráví svůj profesionální i osobní život v symbióze a má jasně definovaný styl.

Moderní bydlení může mít spoustu rozličných podob a v případě, že hledáš inspiraci pro minimalistický interiér určený pro mladou rodinu, dnes si přijdeš na své. Prostřednictvím série fotografií vstoupíme do interiéru domu nadšenců do streetwearu, rapu a moderního umění.

Nemovitost se nachází v Bratislavě a jejím hlavním poznávacím znamením jsou čisté linie v kombinaci s uměleckými díly a slušnou sbírkou tenisek. Celkový vzhled je prací Eugena Kullmana z ateliéru eugenkullman architekti, který na tomto projektu spolupracoval s dvojicí Ondrej Strýček a Peter Hubinský mezi lety 2021 a 2022.

Doporučeno
Prohlédni si minimalistické vily z Kostariky situované v divoké džungli od české architektky Prohlédni si minimalistické vily z Kostariky situované v divoké džungli od české architektky 4. března 2023 15:30

Architekt přizpůsobil užitnou plochu 80 čtverečních metrů požadavkům klientů, kteří preferovali více otevřenou dispozici. V původním domě byla uzavřená s malými prostory se vstupem z úzkých chodeb.

Nový návrh interiéru od inženýra architektury Kullmana „rozvázal“ nevhodnou dispozici, jednotlivé prostory uvolnil a provzdušnil a v neposlední řadě jasně definoval denní a noční část podle současných moderních standardů.

Denní zóna je koncipována jako velkoprostor oddělený od zbývající části projektu nábytkovými sestavami. Nová koupelna je výrazně větší, zahalená do tmavých barevných tónů a je otevřená směrem do zahrady. Na základě požadavku klienta architekt zapracoval průhled, který vyřešil světlíkem a zasklením v dané linii. Tmavá ložnice získala díky francouzskému oknu spoustu denního světla. Nyní je mnohem propojenější s přilehlou terasou.

Celkový design interiéru je určen pro mladou moderní rodinu, která tráví svůj profesionální i osobní život ve společné symbióze a má jasně definovaný životní styl. Galerie fotografií je od Pavla Kudivániho.

BratislavaBratislavaBratislavaBratislava
Zobrazit galerii
(17)
Domů
Sdílet
Diskuse