Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Beats for Love.
3. dubna 2023 14:00
Čas čtení 2:26
Sponzorovaný obsah

Beats for Love hlásí nejsilnější line-up v historii festivalu. Doplnil ho legendární Deadmau5

Beats for Love hlásí nejsilnější line-up v historii festivalu. Doplnil ho legendární Deadmau5
Zdroj: Beats for Love
KULTURA BEATS FOR LOVE FESTIVALY
Uložit Uložené

Populární DJ z Kanady vystoupí v Česku po 14 letech a vůbec poprvé na festivalu.

Festival Beats for Love doplnil line-up pro ročník 2023 o další obří jméno. Do České republiky míří po dlouhých 14 letech kanadský umělec Joel Zimmerman, kterého pravděpodobně znáš pod pseudonymem Deadmau5. Zařazuje se tak vedle již oznámených hvězd, jako jsou Hardwell či Tiësto. Ostravský svátek elektronické taneční hudby, který se koná od 5. do 8. července, tím potvrzuje své sliby o nejsilnější sestavě za svou historii.

Deadmau5 po 14 letech v České republice

Deadmau5 je kanadský DJ, producent a hudebník, který se od roku 2008 pravidelně umisťuje v DJ Mag Top 100 DJs a za rok 2022 mu patří 65. pozice. Má na svědomí legendární tracky „I Remember“, „Raise Your Weapon“, „Ghost N Stuff“ nebo z těch novějších „Monophobia“. Jeden z největších elektronických umělců míří do ČR po dlouhých 14 letech a čeká ho u nás festivalová premiéra. Kromě jiného má i nový společný projekt Kx5 společně s Kaskade.

„O Deadmau5e už se snažíme několik let, což je u těchto jmen vcelku normální. A jsme nadšeni, že se to letos podařilo. Dovést do Ostravy jméno jeho kalibru, a navíc v premiéře na českém festivalu, se nepodaří každý den,“ potvrzuje ředitel festivalu Kamil Rudolf, o jak velkou senzaci jde.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Beats for Love festival (@beats.for.love)

Fanoušky house music potěší James Hype, vrátí se i oblíbený Wilkinson

Ostravský festival za poslední měsíc zveřejnil mnoho dalších jmen. Na začátku července do Dolních Vítkovic zavítá anglický DJ a producent James Hype, který patří mezi největší house jména současnosti. Ukáže se také Imanbek, první a prozatím jediný držitel ceny Grammy z Kazachstánu, jehož skladby patří aktuálně k nejhranějším v rádiích po celém světě i na Spotify. Oba vystoupí na hlavním festivalovém pódiu. Kromě nich tam rozjede svou show drum and bassová star Wilkinson. „Rozhodli jsme se jej pozvat i letos, protože jeho loňské vystoupení bylo fenomenální a ohlasy fanoušků jsme v tomto případě rozhodně museli vzít v potaz,“ komentuje zařazení Wilkinsona do programu Kamil Rudolf.

nakupuj vstupenky na b4l
Wilkinson
Zdroj: Beats for Love

Na festivalu bude znít techno, trance i drum & bass

Hvězdy ale míří i na další festivalová pódia. Na Techno stagi vystoupí zásadní jména elektronické scény současnosti i let minulých. Dorazí velikáni Luke Slater a Perc z Velké Británie nebo Oscar Mulero ze Španělska. Future stage ovládnou nizozemští Tinclicker, kteří patří mezi hlavní jména vydavatelství Anjunadeep, zahraje i jejich krajan Zonderling. Můžeš se těšit na Cosmic Gate, trancové duo z Německa, jež se řadí mezi světovou špičku trance. 

„Jsme opravdu rádi, že se nám velká jména daří domlouvat nejen na Love stage, ale i na žánrové stage festivalu, jejichž kvalitu chceme i nadále posouvat dopředu. Festival je díky tomu skvěle vyvážený a všichni si na něm můžou najít to, co jim zrovna vyhovuje,“ vysvětluje festivalovou strategii programový ředitel Jiří Ramík.

Nová jména byla oznámena i pro Harder styles stage, Breakbeat stage a Drum & Bass stage. Na prvně jmenované se fanoušci konečně dočkají BillX z Francie, který loni nemohl dorazit kvůli stávkám na letištích. Druhé zmíněné pódium uvitá po 6 letech znovu Lady Waks. Zásadní Drum & Bass stage pak přivítá A.M.C z Velké Británie, aktuálně nejlepšího D&B DJe planety, jeho krajany The Prototypes a novozélandské duo State of Mind. „Drum & Bass stage bude mít letos největší počet zahraničních hvězd za svou historii, a fanoušci zlomených beatů se tak mají rozhodně na co těšit,“ prozrazuje ředitel marketingu Matyáš Ožana.

A.M.C
Zdroj: Beats for Love

Vstupenky jsou stále k dostání

Aktuálně pořadatelé Beats for Love prodávají standardní celofestivalové vstupenky, celofestivalové VIP vstupenky, vstupenky do Love campu i Love village. Dostupné je také parkování jak u festivalu, tak u jednotlivých kempů. Zároveň jsou v prodeji jednodenní standardní i VIP vstupenky. Kompletní informace a všechny novinky můžeš sledovat na webu www.b4l.cz či festivalových profilech na Facebooku, Instagramu a TikToku.

Beats for Love, line-up
Zdroj: Beats for Love
Domů
Sdílet
Diskuse