Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2023 15:07
Čas čtení 1:14
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Zápasník Nate Diaz se sám přihlásil na policii po rvačce, při které uspal muže a nechal ho ležet na chodníku

VIDEO: Zápasník Nate Diaz se sám přihlásil na policii po rvačce, při které uspal muže a nechal ho ležet na chodníku
Zdroj: Getty Images/Steve Marcus
ZAJÍMAVOSTI BOJOVÉ SPORTY MMA UFC
Uložit Uložené

Nate Diaz se dostal znovu do problémů.

Jak píše The Guardian, známý MMA zápasník Nate Diaz, který v UFC porazil například Conora McGregora, se sám přihlásil na policii v New Orleans poté, co na něj byl vydán zatykač pro podezření z ublížení na zdraví druhého stupně po pouliční rvačce, při které zůstal v bezvědomí muž jménem Rodney Petersen.

Doporučeno
Megazápas potvrzen! Jake Paul se pobije s legendou UFC Natem Diazem Megazápas potvrzen! Jake Paul se pobije s legendou UFC Natem Diazem 12. dubna 2023 19:25

Z videa, které natočil na místě přítomný svědek, je vidět, jak Diaz nasadil Petersenovi škrcení, zasadil mu do břicha několik úderů kolenem a následně ho uspal. Muž spadl hlavou na zem, kde zůstal bezvládně ležet. Policie později uvedla, že muž krvácel „ze zadní části hlavy“.

Diaz je známý tím, že má černý pás v brazilském džiu-džitsu, ze 21 výher během MMA kariéry ukončil až 12 právě na submisi. Petersen následně zveřejnil na Twitteru video, ve kterém ukázal zranění na hlavě. Diaz přišel na policejní oddělení se svým právníkem Walterem Beckerem.

Doporučeno
Česko-slovenské hvězdy a MMA zápasník stíhaný za zločin, který nespáchal. OKTAGON přináší další velkou show Česko-slovenské hvězdy a MMA zápasník stíhaný za zločin, který nespáchal. OKTAGON přináší další velkou show 27. dubna 2023 7:00

Becker v prohlášení uvedl, že Diaz se těší na předložení všech faktů o tomto incidentu okresnímu prokurátorovi. Ta prý jasně dokazují, že i Rodney Petersen je trénovaný bojovník, přičemž právě on prý agresivně pronásledoval Diaze s úmyslem vtáhnout ho do rvačky, a když tak učinil, Diaz se prý jen bránil.

Petersen má jako profesionální boxer bilanci 1:0 a měl také šest amatérských MMA zápasů, přičemž všechny prohrál. Nate Diaz nedávno odešel z UFC, kde působil dlouhá léta a sklidil největší úspěchy. Nejblíže má naplánovaný boxerský zápas v Dallasu, má se uskutečnit 5. srpna. Jeho soupeřem bude známý youtuber a boxer Jake Paul.

Domů
Sdílet
Diskuse