Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2023 10:00
Čas čtení 3:36
Richard Balog

10 nejlepších jarních outfitů. Češky a Slovenky je nachází v kouscích za tisíce i v sekáčových úlovcích

10 nejlepších jarních outfitů. Češky a Slovenky je nachází v kouscích za tisíce i v sekáčových úlovcích
Zdroj: Instagram/@andicsinger, @karolinachomistek
MÓDA
Uložit Uložené

Vychutnej si novou módní inspiraci od influencerek, blogerek i modelek s vytříbeným vkusem.

Jaro ovládly městské kombinace plné sex-appealu, svěžích jarních barev, hravosti i aktuálních trendů včetně pletených svetříků. Představujeme proto 10 žen a 10 outfitů, kterým udělujeme plný počet bodů a se kterými v případě inspirace nešlápneš vedle.

Těšit se můžeš na Petru Mackovou, Karolínu Mališovou, ale také Andy Csinger či Alexandru Sedláčkovou. Bonusem jsou dva mužské outfity Jana Hrdličky a Luboše Kulíška.

Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Karolína Mališová @karolinamalisova

Jarní outfit jako vystřižený z magazínu předvedla Karolína Mališová, když vynesla do pražských ulic béžový trenčkot ideální délky. Skvěle vypadající světlé kalhoty ve zvonovém střihu s vysokým pasem zkombinovala s elegantním vrchním dílem, pod který si influencerka oblékla jen zkrácený top v bílé barvě. Ten dodal celému outfitu přiměřenou míru sex-appealu.

Nejvýraznější kontrast, který je třešničkou na celém outfitu, tvoří kabelka z dílny módního domu Dior v bledě růžovém provedení se zlatými detaily, již najdeš za 93 000 Kč.

Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Alexandra Sedláčková  @alexsedlackova

Na sex-appeal vsadila i influencerka Alexandra Sedláčková, která v rámci spolupráce s obchodem Zalando vytvořila pozoruhodný svěží jarní outfit. Jeho dominantním prvkem je dlouhá bílá džínová sukně s vysokým rozparkem v přední části, kterou Alex doplnila o zkrácenou košili s prodlouženými rukávy a neukončeným patentem.

Co se týče obuvi, influencerka zvolila elegantní světlé kožené kozačky na dřevěném podpatku. Pozitivně hodnotíme též cenově dostupnou alternativu ikonické kabelky Bottega Veneta. Všechno společně funguje na výbornou, takže v případě, že hledáš tip na originální outfit v městském stylu, tenhle by pro tebe mohl být tím pravým.

Viktória Ortner
Zdroj: Instagram/@viki.ortner

Viktoria Ortner  @viki.ortner 

Přesně takhle si představujeme outfit, ze kterého na první pohled srší sebevědomí. Modelka, influencerka a máma na plný úvazek Viktorie Ortner si nás tentokrát získala osvědčenou černobílou kombinací, kterou doplnila o nepřehlédnutelný zlatý šperk.

Viktorie se v ulicích Nice předvedla v prodlouženém úzkém saku s hranatými rameny, jež pochází z dílny módního domu Saint Laurent a stojí více než 47 tisíc korun, kalhotách s dolními rozparky od značky Khaite NY a otevřených bílých botách Gia Borghini s cenou okolo 9,5 tisíce korun.

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Ivana Mentlová @ivanamentlova

Jedna z nejvyhledávanějších českých módních designérek Ivana Mentlová je nekorunovanou královnou luxusu a přesvědčila nás o tom i v dubnu, kdy na procházku Prahou zvolila outfit v hodnotě více než 710 tisíc korun.

Ivana sladila rádoby vintage kožený kabát vlastní stejnojmenné značky s tmavými džíny CELINE v boyfriend střihu, basic tričkem Dries Van Noten a teniskami Adidas Originals Samba. Nejdražší položkou outfitu je ikonická kabelka Hermès Kelly v šedém provedení.

Dominique Alagia
Zdroj: Instagram/@domialagia

Dominique Alagia  @domialagia

Premiéru ve výběru nejlepších outfitů Slovenek a Češek má influencerka, respektive tiktokerka Dominique Alagia. Atraktivní tmavovláska předvedla na pražském týdnu módy tento sex-appealem nabitý look, kterému dominovaly krátké černé šaty s barevnými motivy od návrháře Tobiase Schuberta a pásek značky Poner.

Luxusní punc dodává Dominique její líčení, hairstyling i kabelka Dior Saddle v černém provedení se zlatými prvky. Tento nadčasový doplněk koupíš za 93 000 Kč.

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse