Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. května 2023 18:55
Čas čtení 0:49
Kateřina Viková

Punkrocková kapela Sum 41 končí

Punkrocková kapela Sum 41 končí
Zdroj: Wikimedia commons/Timmeh/volně k užití
ZAHRANIČÍ HUDBA KANADA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kanadská punkrocková kapela Sum 41 fungující od roku 1996 oznámila rozpad. Vydá ale ještě poslední desku a dokončí světové turné.

Kapela oznámila svůj rozpad v pondělí v příspěvku na svém facebookovém profilu. 

„To, že jsme byli součástí Sum 41 od roku 1996, nám přineslo některé z nejlepších okamžiků našich životů. Jsme navždy vděční našim starým i novým fanouškům, kteří nás ve všech směrech podporovali. Je těžké vyjádřit lásku a úctu, kterou k vám všem chováme, a chtěli jsme, abyste to jako první slyšeli od nás.

Doporučeno
Ed Sheeran v novém dokumentu: Eminemovi vděčí za kariéru, když se dozvěděl o manželčině rakovině, napsal 7 písní za 4 hodiny Ed Sheeran v novém dokumentu: Eminemovi vděčí za kariéru, když se dozvěděl o manželčině rakovině, napsal 7 písní za 4 hodiny 6. května 2023 20:00

Sum 41 se rozpadá. Stále ještě odehrajeme všechny naše aktuální nadcházející koncerty v rámci letošního turné a těšíme se na vydání našeho posledního alba ‚Heaven:×: Hell‘ spolu s posledním celosvětovým turné k oslavě. Podrobnosti budou oznámeny, jakmile je budeme znát.

Zatím se těšíme, až vás všechny skumfuky uvidíme na koncertech a těšíme se, co každému z nás přinese budoucnost. Děkujeme za posledních 27 let. Sum 41.“

Sum 41
Zdroj: Facebook/Sum 41

Skupina vznikla ve 41. letní den, proto název Sum 41. Členy kapely je Deryck Whibley, Jason McCaslin, Frank Zummo, Dave Baksh a Tom Thacker. Od podpisu nahrávací smlouvy se studiem Island Records v roce 1999 vydala skupina sedm studiových alb, dvě CD se záznamem živých koncertů, více než deset singlů a po celém světě prodala miliony desek. Do roku 2006 uspořádala více než 600 vystoupení a proslavila se svými světovými turné, která zpravidla trvala déle než rok.

Domů
Sdílet
Diskuse