Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
4. června 2023 v 19:15
Čas čtení 1:12
Martin Adam Pavlík

„Všichni jsou na steroidech,“ kritizuje Alex Lohoré zápasníky Oktagonu a vyzývá k testování na doping

„Všichni jsou na steroidech,“ kritizuje Alex Lohoré zápasníky Oktagonu a vyzývá k testování na doping
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Jedna z hvězd Oktagonu se do organizace tvrdě obula na Twitteru.

Francouzský MMA zápasník Alex Lohoré, kterého můžeš znát z Oktagonu, je znám svými ostrými a provokačními výroky. Bývalý šampion pěti organizací se v Oktagonu bil o titul střední váhy dvakrát, ale neúspěšně. Naposledy prohrál v rámci pyramidy Tipsport GameChanger s bývalým králem velterové váhy Davidem Kozmou.

Doporučeno
Zbitý Vémola musel jet do nemocnice, Kincl zůstal králem. Oktagon 43 přinesl obrovskou show Zbitý Vémola musel jet do nemocnice, Kincl zůstal králem. Oktagon 43 přinesl obrovskou show 21. května 2023 v 1:11

Svou frustraci se opět snažil přetavit do statusů na sociálních sítích. Do Oktagonu se tentokrát obul proto, že netestuje zápasníky na doping, na rozdíl například od UFC, kde zápasníky testuje USADA. Kdyby tomu tak bylo, prý by se rychle ukázalo, kdo jsou skuteční šampioni.

Alex Lohoré.
Alex Lohoré. Zdroj: OKTAGON MMA

Status na Twitteru zakončil hashtagem ve znění „They All On Steroids“, čímž se snažil naznačit, že jsou všichni zápasníci v organizaci na steroidech a podvádějí. V sérii ironických statusů pokračoval dál. „Která organizace nechává bojovníky platit za rukavice, ve kterých bojují? Hádejte,“ napsal později.

„Která organizace vás nechá podepsat 150 plakátů s vaší tváří a pak vám ani jeden nedá?“ pokračoval uštěpačně. „Která organizace vám účtuje poplatek za to, chcete-li, aby vám poslali předzápasovou fotku, kterou uděláte před zápasem? Hádejte,“ napsal.

Doporučeno
Vémola přiznal vážné problémy s imunitou. Trápí ho hladina cukru, štítná žláza a hnisavé rány, které se nehojí Vémola přiznal vážné problémy s imunitou. Trápí ho hladina cukru, štítná žláza a hnisavé rány, které se nehojí 4. června 2023 v 15:31

Oktagon byl za netestování zápasníků na doping kritizován a jde o téma, které se řeší už léta. Jak píše portál MMA Fanatik, po slovech Lohorého se ozvali dva další zápasníci, přičemž jeho tvrzení podpořili.

„Tento nápad se mi líbí. Nikdy jsem se podobných věcí nedotkl a rozhodně mám rád čistý sport,“ napsal Amir Gogoladze, který měl v květnu úspěšnou premiéru v Oktagonu. „Pokud by na něco takového došlo, tak budu první v řadě, abych si dal udělat test,“ napsal zase současný šampion lehké váhy a dočasný šampion pérové váhy Losene Keita. 

Domů
Sdílet
Diskuse