Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. června 2023 11:32
Čas čtení 0:47
Radim Šlechta

Z Brna rovnou do Thajska! Přímá letecká linka se otevře už letos v zimě

Z Brna rovnou do Thajska! Přímá letecká linka se otevře už letos v zimě
Zdroj: Čedok/propagační materiál
NEWS BRNO DOVOLENÁ THAJSKO
Uložit Uložené

Na prosincovou dovolenou do Thajska můžeš nově odletět i z Brna. Letiště má první dálkovou linku.

Z Brna budou odlétat první dálkové linky. Od prosince se z moravské metropole budeš moci zaletět ohřát až do Thajska. Boeing 787 Dreamliner bude startovat jednou týdně. Zájezdy do hotelů v oblasti Phuketu, okolních ostrovů nebo Khao Laku pořídíš již tento týden jako first minute od 30 990 korun.

„Přicházíme do Brna na zimní sezónu s velkou novinkou, která tu nikdy předtím nebyla. Přímo z Tuřan budeme ve spolupráci s Neosem létat od 19. prosince jednou týdně na thajský ostrov Phuket. Přímé lety do exotiky se staly naší vlajkovou lodí, lákají k Čedoku další klienty, kteří objevují nové destinace, a šetří cestovatelům čas na cestách. Chceme ukázat, že regionální letiště se mohou rozvíjet, a chceme na trhu neustále zavádět něco nového a představovat trendy,“ řekl Stanislav Zeman, generální ředitel cestovky Čedok. 

čedok, thajsko, brno
Zdroj: Čedok/propagační materiál

O charterové lety se postará italská společnost Neos. Její Dreamliner má kapacitu 359 cestujících a nabízí ekonomickou i business light třídu s rozšířeným cateringem a pohodlnějšími sedadly. Příplatek za lepší třídu bude podle Čedoku začínat na 19 990 korunách.

Doporučeno
Last minute Bulharsko a Mallorca: Užij si nezapomenutelnou dovolenou s TUI Last minute Bulharsko a Mallorca: Užij si nezapomenutelnou dovolenou s TUI 29. dubna 2024 13:30

Pokud se ti nechce čekat do prosince, ale cítíš nutkavou potřebu vypadnout z Česka pryč, podívej se, kde sehnat nejlevnější letenky a užít si dovču nebo jen prodloužený víkend.

Domů
Sdílet
Diskuse