Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
12. června 2023 v 11:32
Čas čtení 0:47
Radim Šlechta

Z Brna rovnou do Thajska! Přímá letecká linka se otevře už letos v zimě

Z Brna rovnou do Thajska! Přímá letecká linka se otevře už letos v zimě
Zdroj: Čedok/propagační materiál
NEWS BRNO DOVOLENÁ THAJSKO
Uložit Uložené

Na prosincovou dovolenou do Thajska můžeš nově odletět i z Brna. Letiště má první dálkovou linku.

Z Brna budou odlétat první dálkové linky. Od prosince se z moravské metropole budeš moci zaletět ohřát až do Thajska. Boeing 787 Dreamliner bude startovat jednou týdně. Zájezdy do hotelů v oblasti Phuketu, okolních ostrovů nebo Khao Laku pořídíš již tento týden jako first minute od 30 990 korun.

„Přicházíme do Brna na zimní sezónu s velkou novinkou, která tu nikdy předtím nebyla. Přímo z Tuřan budeme ve spolupráci s Neosem létat od 19. prosince jednou týdně na thajský ostrov Phuket. Přímé lety do exotiky se staly naší vlajkovou lodí, lákají k Čedoku další klienty, kteří objevují nové destinace, a šetří cestovatelům čas na cestách. Chceme ukázat, že regionální letiště se mohou rozvíjet, a chceme na trhu neustále zavádět něco nového a představovat trendy,“ řekl Stanislav Zeman, generální ředitel cestovky Čedok. 

čedok, thajsko, brno
Zdroj: Čedok/propagační materiál

O charterové lety se postará italská společnost Neos. Její Dreamliner má kapacitu 359 cestujících a nabízí ekonomickou i business light třídu s rozšířeným cateringem a pohodlnějšími sedadly. Příplatek za lepší třídu bude podle Čedoku začínat na 19 990 korunách.

Doporučeno
Máš už dost podzimního počasí? Milka vyhlásila soutěž, ve které můžeš každý den vyhrát dovolenou nebo 5 000 Kč Máš už dost podzimního počasí? Milka vyhlásila soutěž, ve které můžeš každý den vyhrát dovolenou nebo 5 000 Kč 21. října 2024 v 10:30

Pokud se ti nechce čekat do prosince, ale cítíš nutkavou potřebu vypadnout z Česka pryč, podívej se, kde sehnat nejlevnější letenky a užít si dovču nebo jen prodloužený víkend.

Domů
Sdílet
Diskuse