Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
23. června 2023 v 10:22
Čas čtení 0:32
Radim Šlechta

Kazma natočil celovečerní film. Do kin půjde už brzy

Kazma natočil celovečerní film. Do kin půjde už brzy
Zdroj: Zakopaljsemauto/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY
Uložit Uložené

Do kin se snímek Kamila Bartoška dostane už 17. srpna letošního roku.

Kazma bude mít vlastní celovečerní film. Internetový bavič na něm spolu s týmem pracoval v utajení čtyři roky. Snímek, který podle producentů stál 72 milionů korun, se už letos v srpnu dostane na stříbrná plátna. Tvůrčí tým a distributor slibují „unikátní podívanou, jakou tahle země v kinech ještě nezažila“.

Doporučeno
„Z kina odchází zdrcení, nemohou mluvit,“ toto jsou první reakce na Oppenheimera „Z kina odchází zdrcení, nemohou mluvit,“ toto jsou první reakce na Oppenheimera 22. června 2023 v 15:16

O čem ONEMANSHOW: The Movie bude, je zatím stále tajemstvím a mlčenlivost váže jak tvůrčí tým, tak i distributora. Podle ředitele Bontonfilmu Martina Palána je film „velkolepý, šílený a změní pravidla hry celé kinematografie“. „Nic podobného tady ještě nikdo nikdy neudělal. Řadě lidí vyrazí dech, víc k tomu nemůžu říct,“ řekl Palán.

Momentálně nejsou veřejné ani informace o hereckém ansámblu nebo štábu. Hlavního tvůrce Kazmu si můžeš pamatovat z internetového pořadu ONEMANSHOW, kde se štábu podařilo infiltrovat do pořadu Prostřeno nebo nastrčit „falešného Jima Carreyho“ na galavečer Českých lvů. 

Domů
Sdílet
Diskuse