Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. července 2023 14:30
Čas čtení 1:52
Tereza Šnajdrová

5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert Bena Howarda nebo rapovou nálož MC Geye

5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert Bena Howarda nebo rapovou nálož MC Geye
Zdroj: Ty Nikdy/propagační materiál
KULTURA FESTIVALY KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN!
Uložit Uložené

I tento týden je nadupaný skvělými akcemi, tak neseď doma a vyraz za kulturou.

Pondělí je tu, co tenhle týden bude stát za návštěvu? Vyraz na koncert britského písničkáře Bena Howarda, který vystoupí ve Žlutých lázních, v Klubovně můžeš zčeknout drama Aftersun a zajít můžeš i na dva české koncerty – show Prago Union a rapovou nálož MC Geye. Pokud upřednostňuješ alternativní hudbu, vydej se do Kutné Hory, kde se koná festival Creepy Teepee.

Doporučeno
VIDEO: Na vídeňském koncertě hodil fanoušek na Harryho Stylese tvrdý předmět, trefil ho do oka VIDEO: Na vídeňském koncertě hodil fanoušek na Harryho Stylese tvrdý předmět, trefil ho do oka 10. července 2023 11:15

Ben Howard, 11. července ve Žlutých lázních

Nenech se odradit horkým počasím, naopak využij toho, že se během koncertu můžeš zchladit ve Vltavě nebo v poklidu chillovat ve stínu stromů. Vyraz do Žlutých lázní, kde v úterý 11. července vystoupí britský písničkář Ben Howard.

Ben Howard do Prahy přiveze svoji nejnovější desku Is It?, která vyšla jen před necelým měsícem, ale také nejznámější hity jako Only Love, Old Pine nebo Keep Your Head Up. Koncert startuje v 19 hodin a 10 minut a vstupenky na něj pořídíš za 1 090 korun.


Aftersun, 12. července v Klubovně

Pokud se chceš davům raději vyhnout, vyraz ve středu 12. července do letního kina v Klubovně, kde se od 21:00 hodin bude promítat drama Aftersun. Podle našeho redaktora Radima Šlechty se jedná o „nejvýraznější loňský debut, který ti odpoví na všechno, co tě zajímalo o tvých rodičích, ale bál*a ses zeptat“. Celou recenzi si můžeš přečíst u nás na webu

Doporučeno
Přehledně: Letní kina v Praze bojují o diváky nabitými programy. Kde se promítá zadarmo? Přehledně: Letní kina v Praze bojují o diváky nabitými programy. Kde se promítá zadarmo? 20. června 2023 15:00

Vstupenky na promítání koupíš za 80 korun, tak neváhej a doraz!

Prago Union, 13. července v Ledárnách Braník

Ledárny Braník lákají ve čtvrtek 13. července na koncert kultovních Prago Union a Krotitelů Dechů. Žádný led ale v Ledárnách nečekej. Tahle show bude pořádně hot a neměl*a bys na ní chybět! Prago Union zahrají největší pecky jako Smrt žije, Varování nebo Pokračujem v Jízdě, a to live s celou kapelou.

Vstupenky na tuhle parádu, která startuje v 17:00 hodin, koupíš za 490 korun. 


MC Gey, 14. července v Džungli BKAO

A u rapu ještě zůstaneme. Jen o den později, tedy v pátek 14. července, vystoupí v Džungli BKAO na pražském Výstavišti MC Gey. Ten jen před pár měsíci vydal novou desku O tatínkovi, který usnul, na kterou se snáší chvála nejen z řad veřejnosti, ale také z řad hudebních kritiků a kritiček. 

Doporučeno
Móda z festivalu: Takto se Češi a Češky oblékli na Metronome. Hlasuj v anketě, čí outfit se ti líbí nejvíc Móda z festivalu: Takto se Češi a Češky oblékli na Metronome. Hlasuj v anketě, čí outfit se ti líbí nejvíc 27. června 2023 15:00

Tuhle rapovou show prostě nemůžeš vynechat. Začátek akce je naplánován na 20:00 hodin a vstupenky pořídíš za 300 korun.


Creepy Teepee, 14. až 16. července v Kutné Hoře

Poslední akce, kterou ti tento týden doporučíme, se nekoná přímo v Praze, nýbrž v Kutné Hoře, kam tě vlak doveze za necelou hodinku. V zahradách Církevního gymnázia se tam bude konat festival Creepy Teepee, a to od pátku 14. do neděle 16. července. Na creepku vystoupí více než 40 účinkujících, včetně české písničkářky Amelie Siby, bývalé členky Crystal Castles Alice Glass nebo amerického hyperpopového dua Frost Children. 

Vstupenky pořídíš za 1 850 až 3 194 a o zábavu budeš mít postaráno na celý víkend.

Anketa:
Na které akci se potkáme?
Ben Howard
Aftersun
Prago Union
MC Gey
Creepy Teepee
Ben Howard
36 %
Aftersun
9 %
Prago Union
9 %
MC Gey
27 %
Creepy Teepee
18 %
Domů
Sdílet
Diskuse