Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. června 2023 15:00
Čas čtení 6:02
Radim Šlechta

Přehledně: Letní kina v Praze bojují o diváky nabitými programy. Kde se promítá zadarmo?

Přehledně: Letní kina v Praze bojují o diváky nabitými programy. Kde se promítá zadarmo?
Zdroj: Pulp Fiction
FILMY A SERIÁLY KULTURNÍ AKCE PRAHA TIP NA FILM TIPY NA VÝLET PRAHA TIPY PRO STUDENTY
Uložit Uložené

Filmy nemusíš ani v tropických dnech vyměnit za plavky a výlety. Připravili jsme si pro tebe seznam pražských letních kin, které stojí za návštěvu. Ať už se budeš chtít zchladit v klimatizovaném kinosále, nebo si raději posedíš venku.

Pokud hledáš budgetové rande nebo jen příjemný program na večer, letní kino je naprosto ideální volbou. Máme pro tebe přehled promítacích míst i venkovních plácků, kam můžeš zavítat klidně i s rodinou. A hlavně je spousta projekcí zcela zdarma. Ty, které si budeš muset zaplatit, tě většinou přijdou na částku okolo 100 korun.

Jestli se v Praze nepohybuješ a ani tam přes prázdniny neplánuješ cestu, můžeš si přečíst náš program letních kin v Brně. A pokud patříš mezi ty lidi, kteří se raději zavřou, čapnou vějíř a vedra přečkají v pohodlí domova, každý týden ti přinášíme tipy na zajímavé filmy na VOD platformách.

Kino MAX, Centrum Černý Most

Černý Most je naprosto skvělé místo, i pokud nepocházíš přímo z Prahy. Obchodní centrum je kousek od terminálu dálkových autobusů a zajet do něj můžeš i autem. Kino Max promítá od 29. června a v programu najdeš především akční filmy, animované snímky nebo komedie, na které můžeš zajít s rodinou.

Doporučeno
Kvíz: Jak dobře si pamatuješ Okresní přebor? Otestuj své znalosti Kvíz: Jak dobře si pamatuješ Okresní přebor? Otestuj své znalosti 20. června 2023 8:30

Každou projekci organizátorský tým spojuje se stand-up vystoupením a na Facebooku Centra Černý Most můžeš soutěžit o lístky do VIP zóny. Letní kino MAX může být přes léto skvělou alternativou k zaběhnutým multiplexům i fajn tip na rodinný večer. Promítá se každý čtvrtek od 21:00 a vstup je zdarma.

Datum Film

29. červen

Ježek Sonic
6. červenec Zoolander
13. červenec Mission: Impossible III
20. červenec Transformers
27. červenec Top Gun: Maverick
3. srpen Fotr je lotr
10. srpen Pobřežní hlídka
17. srpen Vanilkové nebe
24. srpen Ztracené město
31. srpen

Ježek Sonic 2

Letní kino Žluté lázně

Žluté lázně jsou populární místo na letní pofel. S kamarády můžeš zajít na koncert, zahrát si volejbal nebo si dát dobrý drink. Od června navíc příjemné odpoledne spojíš s večerem u fajn filmu.

Doporučeno
10 extrémně kontroverzních filmů: Při promítání měli lidé infarkt i potrat a házeli kameny, katolická církev je chtěla zakázat 10 extrémně kontroverzních filmů: Při promítání měli lidé infarkt i potrat a házeli kameny, katolická církev je chtěla zakázat 15. června 2023 11:00

Program na konec června a červenec je rozmanitý a potěší tě jak blockbustery, tak i staré klasiky. Projekce ve Žlutých lázních začínají vždy ve 21:30 a za vstupenku dáš 150 korun. Průběžné obměny a nové filmy v programu najdeš na těchto stránkách.

Datum Film
25. červen Invalida
27. červen Pulp Fiction
2. červenec Top Gun
3. červenec Top Gun: Maverick
16. červenec Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
23. červenec Snídaně u Tiffanyho
30. červenec Dvě slova jako klíč

Kasárna Karlín

Kdo nebyl v Kasárnách Karlín, jako by snad vůbec nežil v Praze. Krásný areál, kde se pořádají gastro akce, koncerty, dá se tam sportovat nebo jen tak posedět, v červnu začíná s letními projekcemi pod širým nebem a rozhodně je na co se těšit. 

Doporučeno
Aftersun: Nejvýraznější loňský debut ti odpoví na všechno, co tě zajímalo o tvých rodičích, ale bál*a ses zeptat Aftersun: Nejvýraznější loňský debut ti odpoví na všechno, co tě zajímalo o tvých rodičích, ale bál*a ses zeptat 18. května 2023 11:00

V Kasárnách se budou promítat klasiky jako Slavnosti sněženek, indie hit Aftersun nebo komedie Yesterday. Za vstupné zaplatíš 100 korun a projekce startují okolo 21:30. Aktualizace v programu najdeš na těchto stránkách.

Datum Film
22. červen Slavnosti sněženek
24. červen Yesterday
29. června Aftersun
1. červenec Předběžné opatření
2. červenec Meziprostor: Marina Abramović napříč Brazílií
11. červenec Promítání s Americkým centrem
13. červenec Axolotl Overkill (zdarma)
15. červenec Vesničko má středisková
20. červenec Promítání s Americkým centrem
21. červenec Travelling Mullets – Na favoritkách islandskými Westfjords
22. červenec Návrat idiota
27. červenec Promítání s Americkým centrem
29. červenec Samotáři
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse