Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Přehledně: Letní kina v Praze bojují o diváky nabitými programy. Kde se promítá zadarmo?

Letní kino Zeď (Meet Factory)

Jedenáctý ročník smíchovského letního kina MeetFactory má podtitul Tělo jako důkaz. Během projekcí se můžeš těšit na „dobrodružnou a fascinující cestu po lidských tělech“. O program se postaral Jan Jílek, programový ředitel Asociace českých filmových klubů a Letní filmové školy v Uherském Hradišti. 

Doporučeno
Nejedeš na fesťák? Udělej si ho klidně doma, tahle top alba tě přenesou do minulosti i na Havaj Nejedeš na fesťák? Udělej si ho klidně doma, tahle top alba tě přenesou do minulosti i na Havaj 9. června 2023 v 13:15

V rámci programu se můžeš těšit na velká jména filmové tvorby, jako je Darren Aronofsky, Ulrich Seidl nebo Małgorzata Szumowská. Vstup je zdarma a projekce začínají ve 21:30 v červenci a 20:30 v srpnu.

Datum Film
14. červen Boylesque
21. červen Corpus Christi
28. červen Miluj svého robota
5. červenec Adam Ondra
12. červenec Tvář
19. červenec Velryba
26. červenec Korzet
2. srpen  Chci tě, jestli to dokážeš
9. srpen Fantastická žena
16. srpen Brutální vedro
23. srpen  Rimini
​30. srpen Titan

Letní kino Cross

Kromě vyhlášených party a koncertů se Cross v Holešovicích mění na letní kino. Na konci června v prostorách oblíbeného klubu najdeš snímky jako Kuciak: Vražda novináře, Samotáři nebo loňský Banger. Projekce začínají ve 21:30 a zaplatíš za ně 120 korun. Další program najdeš na facebookových stránkách klubu, zveřejňuje ho průběžně.

Doporučeno
Nejlepší české retro komedie, které musíš vidět: Těchto 8 filmů obstálo v čase a pobaví tě i po letech Nejlepší české retro komedie, které musíš vidět: Těchto 8 filmů obstálo v čase a pobaví tě i po letech 22. května 2023 v 11:00
Datum Projekce
22. červen Kuciak: Vražda novináře
28. červen Samotáři
5. červenec Banger.

Letní kino U Keplera

Letní indie kino U Keplera udělá radost především fanouškům a fanynkám nezávislých filmů. Ještě na konci června uvidíš Aftersun nebo norskou pecku Nejhorší člověk na světě. O prázdninách se objeví například i poslední dokument Víta Klusáka a Mariky Pecháčkové Velké nic.

Doporučeno
Velké nic nám připomíná, jak absurdně jsme všichni žili za covidu i nyní Velké nic nám připomíná, jak absurdně jsme všichni žili za covidu i nyní 16. března 2023 v 11:00

Pokud tě příliš nebaví mainstreamové snímky a multiplex s popcornem za půl výplaty radši vyměníš za artové sály a rozpravy o umění, je jasné, že léto strávíš právě U Keplera. Za projekce, které začínají ve 21:30, zaplatíš jen 100 korun. Aktualizace programu najdeš na těchto stránkách.

Datum Film
23. červen Falcon Lake
24. červen Aftersun
30. červen Nejhorší člověk na světě
1. červenec Muréna
7. červenec Osm hor
8. červenec Krásné bytosti
14. červen Zkouška umění
15. červenec Portrét dívky v plamenech
21. červenec Velké nic
22. červenec Blízko
28. červenec Jabka
29. červenec Léto
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse