Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Canon.
31. července 2023 14:30
Čas čtení 1:19
Sponzorovaný obsah

Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu

Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu
Zdroj: Canon
TECH YOUTUBE
Uložit Uložené

Vstup do světa neomezené kreativity se Stejkem a objev svůj skrytý potenciál. Tento profík na tvorbu obsahu ti odhalí tajemství svých oblíbených nástrojů, díky kterým si i ty rozšíříš obzory a načerpáš kopu inspirace pro vlastní nápady.

V dnešním světě je obsah králem. Jeden z nejoblíbenějších youtuberů a výherce podcastu roku Stejk proto vždycky hledá nové způsoby, jak posunout hranice tvorby. Teď se podělil o své nejnovější tajemství. Začínáš točit cestovatelské vlogy nebo spouštíš nadějný podcast? Tohle je vybavení, které ti pomůže posunout obsah na novou úroveň.

Jaké vybavení používá ke své práci podcaster roku?

Určitě tě neminul Stejkův podcast Hype-Cast. Díky náloži pořádné zábavy, informací a motivace v jednom balení si získal velké množství fanoušků. Bez pořádné techniky to ale nejde, i ta je totiž klíčem k úspěchu Stejkovy tvorby. A právě zde vstupuje do hry Canon EOS R50 Creator Kit.

„Jsem nadšený, že mohu techniku Canon doporučit všem svým fanouškům a nadějným tvůrcům,“ říká Stejk. „Canon EOS R50 Creator Kit mi umožňuje plně vyjádřit svou kreativitu a přiblížit se svému publiku více než kdy jindy,“ dodává youtuber. Canon EOS R50 Creator Kit ti umožní vysílat živé streamy bezkonkurenční kvality a spojit se tak s publikem, ať už jsi kdekoliv, a to s minimem námahy.

nakupuj canon na interfoto

 Natáčej vlogy z cest jako profi youtuber

Chystáš se na dovolenou a chceš to zaznamenat? Úplně hravě si vystačíš s top kamerou Canon PowerShot V10. Tahle speciální vlogovací kamera od Canonu s rozlišením 4K ti zaručí profesionální výsledky, a to i v těch nejadrenalinovějších situacích.

„Když jsem na cestách a chci něco natočit pro své sledující, tak vím, že se můžu plně spolehnout na Canon PowerShot V10. Je to totiž ultralehká, kompaktní a všestranná kamera, která se snadno vejde do kapsy. Navíc ten výklopný displej? To je prostě pecka!“ říká Stejk.

Takže pokud jsi fanouškem Stejka a chceš stejně jako on natáčet dechberoucí videa na cestách, Powershot V10 je tou správnou volbou. Nenech si ujít příležitost a začni svou kreativní cestu s nejlepším vybavením na trhu – Canonem EOSR50 Creator Kit a Canonem PowerShot V10! Pokud tvoje kreativita nemá hranic, s těmito nástroji ji můžeš vyjádřit naplno.

Navíc k tomu máš speciální slevový kód CANON10, který platí na veškerý sortiment na Interfoto!

canon
Zdroj: Canon
Domů
Sdílet
Diskuse