Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
2. srpna 2023 v 18:22
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Post Malone promluvil o nadužívání houbiček. „Hodně to ovlivnilo moji krátkodobou paměť,“ přiznal

Post Malone promluvil o nadužívání houbiček. „Hodně to ovlivnilo moji krátkodobou paměť,“ přiznal
Zdroj: Getty Images/Josh Brasted/FilmMagic
HUDBA HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americký rapper Post Malone byl hostem podcastu The Zane Lowe Show, ve kterém se spolu s moderátorem bavil o nadužívání „magických“ houbiček i o tom, jak otcovství změnilo jeho život.

Posty prý houbičky stále užívá, avšak už ne v takovém množství, jako tomu bylo dříve. „Opravdu to ovlivnilo moji krátkodobou paměť. Houbičky jsem bral denně. Teď už si jen třeba s kamarády vezmu malý čtvereček čokolády a jen se směju a směju a směju,“ popsal rapper v podcastu

Doporučeno
Lizzo čelí obvinění ze sexuálního obtěžování a bodyshamingu Lizzo čelí obvinění ze sexuálního obtěžování a bodyshamingu 2. srpna 2023 v 12:48

K houbičkám jej prý přivedly informace o tom, že se pomocí psilocybinu obsaženého v houbách dají léčit deprese i posttraumatické stresové poruchy, píše NME. „Můj kamarád říkal, že to dávají klukům na posttraumatickou stresovou poruchu a tak. A já si říkal, aha, to je super, protože na spoustu léků bývají často negativní reakce,“ popsal. „Je super vidět, že jim dávají tenhle lék a že to opravdu funguje. Mému kamarádovi to hodně pomohlo,“ dodal rapper. 

V rozhovoru se pak Posty rozpovídal i o tom, jaký vliv na něj má otcovství. To prý změnilo jeho pohled na svět, který je teď optimističtější, a zmírnilo jeho jindy bezohledný životní styl. 

„Při natáčení poslední desky, tedy při jejím psaní, jsem byl strašně smutný. Ale teď jsem velmi šťastný a rozhodně se mi zlepšil pohled na život. Mít dítě mě hodně změnilo. Už tolik nechodím na večírky a neblázním,“ řekl Post Malone. „Chci teď trochu ubrat, odpočinout si a užít si to,“ uzavřel. 

Domů
Sdílet
Diskuse