Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2023 18:00
Čas čtení 0:58
Anna Koucká

Kazma: Tenhle rozhovor je úplně v p*deli

REFRESHER ČESKÉ FILMY
Uložit Uložené

Kamil Bartošek, známý pod přezdívkou Kazma, je pro mnoho lidí synonymem pro veškeré internetové kauzy a bizáry. I rozhovor pro Refresher je trochu bizár. Posuď sám*sama.

„Když se natáčí tento rozhovor, máme pár dní před premiérou. Takže když se to bude vysílat, diváci budou vědět, jestli ten film opravdu vznikl,“ říká Kazma v rozhovoru, na který přišel oblečený v uniformě připomínající zásahovou jednotku a se zbraní v kapse. 

Doporučeno
Viděli jsme Kazmův film a tohle jsou naše první dojmy. Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? Viděli jsme Kazmův film a tohle jsou naše první dojmy. Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? 15. srpna 2023 20:35


Jeho film ONEMANSHOW: The Movie vstupuje do kin ve čtvrtek 17. srpna a podle Kazmy půjde o snímek, který bude mít přesah do reality. Je ale také možné, že zásadní přesah do reality bude mít film především pro něj. 

Čermák chystá žalobu


„Máme už odezvu od Hynka Čermáka, že chystá žalobu. Po odvysílání jich ale čekáme mnohem víc,“ říká Bartošek v rozhovoru. Ve stresu z toho, že by mohlo přestat platit jeho heslo „Ještě nás nezavřeli“, ale není. 


„Jaký je bejt pořád jednou nohou v kriminále? Je to pro mě běžný denní chléb, už mě to nějak nevzrušuje,“ říká. 

Doporučeno
A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) 16. srpna 2023 16:00


Neřeší prý ani to, že mu lidé často připisují všechny možné internetové kauzy. „Nestojím za vším, co se ve světě děje. Je mi připisováno všechno možné, od války na Ukrajině až po covid. Nemám ale na svědomí všechny katastrofy tohohle světa, pečlivě si vybírám, co způsobím. Jsem na to ale každopádně zvyklej, udělal jsem si to sám,“ říká. 

V rozhovoru pro Refresher mluvil Kazma i o tom, kde pro něj leží jeho morální hranice, jaká byla vůbec motivace pro to, aby začal dělat obsah, který dělá, a také o tom, na kolik se mentálně cítí. Kromě na webu najdeš celou verzi rozhovoru i na YouTube.
Domů
Sdílet
Diskuse