Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. srpna 2023 15:31
Čas čtení 1:03
Ilona Hobzová

OBRAZEM: Sex Education se loučí. Koukni na záběry z poslední série

OBRAZEM: Sex Education se loučí. Koukni na záběry z poslední série
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY SEX EDUCATION ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Čtvrtá série slavného seriálu Sex Education bude sice tou poslední, tvůrci ale slibují rozlučku ve velkém stylu.

Poslední série Sex Education vyjde na Netflixu 21. září 2023. Zatímco teaser na 4. sérii vyšel v červenci, nyní Netflix zveřejnil první oficiální fotografie.

Odchody, stálice i nové tváře

Seriál po třetí sérii opustilo několik herců a hereček a jejich postavy ve čtvrté nebudou. Jde o Simone Ashley (postava Olivie), Tanyu Reynolds (Lili) či Patricii Allison (Ola Nyman). Naopak nechybí Asa Butterfield jako Otis Milburn, kterého doplní Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling nebo Mimi Keen.

Nově se k osvědčenému týmu připojí herec oceněný Emmy a hvězda seriálu Městečko Schitt's Creek Dan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), herečka a modelka Jodie Turner Smith nebo komik Eshaan Akbar.

Ve čtvrté sérii se postavy dostanou na novou školu Cavendish Sixth Form College
poté, co na konci třetí zavřeli jejich střední školu v Mordalu kvůli různým sexuálním a výchovným skandálům. Na ochutnávku z nové série mrkni do galerie:

Fotografie ze 4. série Sex Education.Fotografie ze 4. série Sex Education.Fotografie ze 4. série Sex Education.Fotografie ze 4. série Sex Education.
Zobrazit galerii
(9)

Od svého příchodu na Netflix v roce 2019 byl seriál Sex Education nominován ve spoustě soutěží a získal řadu ocenění, včetně hlavní ceny za nejlepší komediální seriál za 3. sérii na 50. ročníku mezinárodních cen Emmy v roce 2022. Seriál Sex Education S3 měl za prvních 91 dní 66,6 milionu zhlédnutí.

Doporučeno
Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie 2. května 2024 15:42

V dopise fanouškům tvůrkyně, hlavní scenáristka a výkonná producentka Laurie Nunn uvedla: „Jsme na Sex Education neuvěřitelně hrdí a cítíme se zavázáni hlavně našim skvělým scenáristům, hercům a štábu, kteří do natáčení každé epizody vložili svá velká srdce. Neúnavně pracovali, aby vám přinesli závěrečnou sérii, a my se nemůžeme dočkat, až se o ni s vámi podělíme.“

Domů
Sdílet
Diskuse