Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2023 15:31
Čas čtení 0:25
Marek Pros

Sexuální výchova na Netflixu je konečně tady, sleduj nadupaný trailer na čtvrtou a závěrečnou sérii

Sexuální výchova na Netflixu je konečně tady, sleduj nadupaný trailer na čtvrtou a závěrečnou sérii
Zdroj: Netflix / propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložit Uložené

Nové sexuální zážitky, osobní růst, láska a smích, slzy, a hlavně další kousky Erikova extravagantního šatníku. Kontroluj trailer na závěrečnou řadu Sexuální výchovy, kterou uvede Netflix 21. září.

Netflix už dopředu avizoval, že čtvrtá řada bude pro partu z Moordale poslední. Ale bude to stát za to, protože finále potrvá 83 minut.

Doporučeno
Netflix má nečekaný seriálový hit. Láme rekordy ve sledovanosti, překonal Stranger Things i Wednesday Netflix má nečekaný seriálový hit. Láme rekordy ve sledovanosti, překonal Stranger Things i Wednesday 6. září 2023 12:11

V čele hereckého obsazení stojí Asa Butterfield jako Otis Milburn, dále Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey nebo Connor Swindells.


V poslední sezoně se k nim připojí herec oceněný cenou Emmy a hvězda seriálu Městečko Schitt's Creek Dan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), herečka a modelka Jodie Turner Smith nebo komik Eshaan Akbar.

Sexuální výchova získala řadu televizních cen, například tu za nejlepší komediální seriál na 50. ročníku mezinárodních cen Emmy v roce 2022.

 
 
 
Domů
Sdílet
Diskuse