Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2023 12:11
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

Netflix má nečekaný seriálový hit. Láme rekordy ve sledovanosti, překonal Stranger Things i Wednesday

Netflix má nečekaný seriálový hit. Láme rekordy ve sledovanosti, překonal Stranger Things i Wednesday
Zdroj: Netflix/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

V minulém týdnu dorazila na streamovací platformu Netflix hraná adaptace legendárního anime One Piece.

Ačkoli mnozí měli obavy, jak si s tímto produkce poradí, zdá se, že vše dobře dopadlo. One Piece totiž láme rekordy ve sledovanosti a během pár dnů překonal populární seriály Stranger Things i Wednesday. Fanoušci a fanynky seriálu se shodují, že One Piece konečně „prolomil prokletí“ hraných anime adaptací.

Doporučeno
Co všechno zatím víme o 5. sérii Stranger Things? Co všechno zatím víme o 5. sérii Stranger Things? 25. července 2023 14:20

První sérii One Piece uvedl Netflix v minulém týdnu a během několika prvních dnů se vyšvihl na první místo žebříčku sledovanosti v 84 různých zemích světa. Seriál tak překonal rekordní první sérii Wednesday nebo čtvrtou řadu Stranger Things. Oba se totiž během prvních víkendů od uvedení umístily na prvním místě „jen“ v 83 zemích. 

One Piece vypráví o pirátech, kteří brázdí moře, zažívají nejrůznější dobrodružství a hledají bájný tajný poklad. Pro hlavního hrdinu Monkeyho D. Luffyho však peníze nejsou tím nejdůležitějším. Spolu se svou pirátskou družinou usiluje o lepší společnost a vyrazí s ní do boje s militaristickou mocí tzv. Světové vlády. V roli krále pirátů chce prostě osvobodit ty, které si moc podrobila. 

Doporučeno
Jak Eliška a Damián vařili Prima marmeládu. Seriálová novinka je břichabol (Glosa) Jak Eliška a Damián vařili Prima marmeládu. Seriálová novinka je břichabol (Glosa) 3. září 2023 11:00

V hlavních rolích se ti představí Iñaki Godoy, kterého můžeš také znát z komediálního filmu Mládí, do toho!, nebo méně známí herci a herečky jako Makkenjú Arata, Emily Rudd a mnoho dalších.

Domů
Sdílet
Diskuse