Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2023 14:20
Čas čtení 1:00
Adéla Ježková

Co všechno zatím víme o 5. sérii Stranger Things?

Co všechno zatím víme o 5. sérii Stranger Things?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Je to oficiální, pátá série seriálu Stranger Things bude závěrečná.

„Před sedmi lety jsme naplánovali celý příběh Stranger Things. Tehdy jsme předpokládali, že příběh bude trvat čtyři až pět sezón. Ukázalo se, že je příliš rozsáhlý na to, abychom ho odvyprávěli ve čtyřech, ale jak se brzy sami přesvědčíte nyní se řítíme do finále. Čtvrtá sezóna bude předposlední, pátá bude poslední,“ nechali se podle serveru Pop Buzz slyšet tvůrci seriálu, bratři Matt a Russ Dufferovi.

Není sice jisté, jestli se pátá série již začala natáčet, ale pokud ano, datum premiéry by mohlo být na přelomu let 2024 a 2025. První epizoda ponese název The Crawl (Plížení) – a poslední bude dlouhá nejméně dvě hodiny.

Série na steroidech

Na otázku v rozhovoru pro Variety, zda mezi čtvrtou a pátou sérií bude taková prodleva jako mezi třetí a čtvrtou sérií, bratři odpověděli: „Neberte nás doslova, ale tentokrát by měla být mezera o dost kratší, vzhledem k tomu, že už máme první nástin, a nedokážeme si představit, že by došlo k další půlroční nucené přestávce.“

Produkce seriálu byla nicméně pozastavena kvůli stávce scenáristů, scenáristek a herců, hereček v Hollywoodu.

A jaká bude pátá série? Tvůrci to na Twitteru popsali následovně: „Pátá sezóna je jako kdyby 1. a 4. sezóna měly dítě. A pak to dítě dostalo injekci se steroidy.“ Jinak by se v ní ale měli objevit především herci a herečky, na které jsme již zvyklí. Už teď je ovšem jasné, že jedna významná osobnost přibyde – hvězda Terminátora Linda Hamilton.

Anketa:
Sleduješ Stranger Things?
Miluju to.
Nikdy jsem to neviděl*a.
Miluju to.
98 %
764 Hlasů
Nikdy jsem to neviděl*a.
2 %
19 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse