Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2023 14:30
Čas čtení 0:36
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Fvlcrvm, Lazer Viking, Never Sol a Viah se sejdou na jednom pódiu. Vystoupí ve Fuchsu 2

Nejlepší akce týdne: Fvlcrvm, Lazer Viking, Never Sol a Viah se sejdou na jednom pódiu. Vystoupí ve Fuchsu 2
Zdroj: Fvlcrvm/propagační materiál/se souhlasem viah
KULTURA ČESKO ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE PRAHA SLOVENSKO
Uložit Uložené

Fuchs 2 ti nabídne přehlídku té nejlepší současné hudby, kterou najdeš v Česku i na Slovensku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Tento týden je na akce velmi bohatý. V Praze vystoupí švédské grunge ikony The Hives, pop-punkové trio Blink-182, ale na své si přijdou i fanoušci a fanynky české a slovenské hudební scény. V pražském klubu Fuchs 2 se totiž uskuteční akce nesoucí název F2 LIVE, na které vystoupí čtveřice skvělých umělců a umělkyň.

Těšit se můžeš na slovenského elektro mága Fvlcrvma, dívčí uskupení Viah, ambientní producentku Never Sol nebo českého blázínka vystupujícího pod jménem Lazer Viking. 

Doporučeno
Jejich vztah je komplikovanější než tvůj situationship, přesto se stali legendami. Toto jsou Blink-182 Jejich vztah je komplikovanější než tvůj situationship, přesto se stali legendami. Toto jsou Blink-182 16. září 2023 6:00

„Lazer Viking dal po dvaceti letech sbohem kytarám a pouští se hloub a hloub do objevování taneční hudby. (...) Viah je elektronický dívčí tandem, sledující jasnou linku: experimenty se syntezátory, které se jim zrovna dostanou pod ruku, zpěvem a tancem,“ láká pořadatelstvo.

F2 LIVE se uskuteční již ve čtvrtek 21. září a vstupenky koupíš na GoOutu za 390 korun. Celá akce pak startuje ve 20:00 hodin, tak si ji nenech ujít. 

Doporučeno
Je zvláštní, že se u žen zranitelnost považuje za něco špatného, že panuje nedůvěra k citlivosti, říká kapela Viah (Rozhovor) Je zvláštní, že se u žen zranitelnost považuje za něco špatného, že panuje nedůvěra k citlivosti, říká kapela Viah (Rozhovor) 25. března 2022 8:30
Domů
Sdílet
Diskuse