Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2023 14:20
Čas čtení 1:07
Vincenc Novák

Lil Tay obvinila svého otce z nevhodného sexuálního chování. Kromě toho jí prý dluží 250 tisíc dolarů

Lil Tay obvinila svého otce z nevhodného sexuálního chování. Kromě toho jí prý dluží 250 tisíc dolarů
Zdroj: Instagram/LilTay
HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Šestnáctiletá kanadská zpěvačka Lil Tay se v sobotu po dlouhých čtyřech letech ukázala svým fanouškům prostřednictvím živého vysílání na Instagramu. Kromě nové hudby zveřejnila také obvinění ohledně svého otce a jeho manželky.

Zpěvačka během živého vysílání hrála na různé hudební nástroje a zahrála několik populárních písní, mezi nimiž nechyběl Hotel California od Eagles či Master of Puppets od Metallicy. Sledovalo ji přitom kolem 77 tisíc lidí.

Doporučeno
Těchto 25 herců a hereček z Harryho Pottera už zemřelo. Příčinou byla vražda, rakovina i vysoký věk Těchto 25 herců a hereček z Harryho Pottera už zemřelo. Příčinou byla vražda, rakovina i vysoký věk 1. října 2023 6:00

Údajné týrání ze strany otce

Mladá hvězda hned od začátku streamu čelila otázkám ze strany diváků, kteří chtěli, aby se vyjádřila ke kontroverzím ohledně své rodiny. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Lil, jejíž skutečné jméno zní Tay Tian, se rozpovídala o svém otci Chrisi Hopeovi, který se před ní údajně dopouštěl nevhodného sexuálního chování s několika ženami.

Společně s otcem se nevhodného chování měla dopouštět také žena jménem Honey Hope. Ta prý mladou Lil fyzicky týrala, o čemž vypovídají také fotografie modřin, jež zpěvačka v průběhu streamu zveřejnila.

„Pořád přede mnou pouštěli sexuálně nevhodné filmy,“ uvedla Lil. „Vždycky si na mně vybíjela zlost. Dávala mi rány pěstí, štípala mě. Chris do mě strkal.“

Z výživného prý neviděla ani cent

Lil Tay také tvrdí, že jí její vlastní otec dluží výživné ve výši přes 250 tisíc dolarů, z něhož prý neviděla ani cent. Podle zpěvaččiných slov Chris Hope týral také její vlastní matku. Údajně ji bil a strkal do zdi, přičemž týral také jejího bratra. 

Doporučeno
Záhadná „smrt“ Lil Tay. Kdo je „nejmladší flexerka století“ a čím lidi šokuje? (AKTUALIZOVÁNO) Záhadná „smrt“ Lil Tay. Kdo je „nejmladší flexerka století“ a čím lidi šokuje? (AKTUALIZOVÁNO) 10. srpna 2023 14:03

Zpěvačka před lety zmizela z veřejného prostoru za dramatických okolností, když se na sociálních sítích začaly šířit zprávy o tom, že je zneužívána svým vlastním otcem. Podle jedné ze spekulací dokonce měla se svým bratrem zemřít. To se však ukázalo jako nepravdivé. 

Lil Tay také vypustila novou píseň SUCKER 4 GREEN. Ve videoklipu vystupuje se skupinou tanečníků, s nimiž tančí před luxusními auty. 

Domů
Sdílet
Diskuse