Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2023 7:00
Čas čtení 1:07
Lucie Kotvalová

Kanye West se choval jako dítě, dala jsem mu kopačky. Schvaloval mi i oblečení, práskla jeho bývalka

Kanye West se choval jako dítě, dala jsem mu kopačky. Schvaloval mi i oblečení, práskla jeho bývalka
Zdroj: Edward Berthelot/Getty Images
OSOBNOSTI KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Herečka Julia Fox například nemohla nosit oblečení, které West předem neschválil.

Herečka Julia Fox uvedla, že v jejím vztahu s Kanyem Westem, který loňský rok trval pouze měsíc, „rozhodně byly nějaké red flags“, píše BBC.

Ve svém memoáru s názvem Down the Drains popisuje vztah s nejmenovaným umělcem. Zřejmě se ovšem jedná o Westa, nyní známého jako Ye.

Doporučeno
Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj 8. října 2023 13:35

Když se na jejich vztah zeptala moderátorka BBC, Fox odpověděla: „Myslím, že v té době tam určitě byly nějaké varovné signály, před kterými jsem se rozhodla přimhouřit oči, protože to bylo zábavné, vzrušující a víte, prostě nové.“

V knize popisuje, že jí bývalo doručováno zcela nové oblečení a že se po boku umělce nemohla objevit v oblečení, které by jí předem osobně neschválil. Fox, matka jednoho dítěte, také na začátku týdne řekla v pořadu herečky Drew Barrymore, že být v tomto vztahu bylo jako mít děti dvě. I proto vztah mezi nimi trval pouhý měsíc.

Strachy bez sebe

Její výpověď zrcadlí i informace, které se objevily z pozadí současného Westova vztahu s Biancou Censori. West, jak jsme již dříve psali, má pro svou současnou manželku údajně přísná pravidla: musí cvičit, nesmí mluvit a podobně jako Fox se musí oblékat podle jeho představ.

Starost ohledně toho, co si West myslí, má dodnes i jeho bývalá manželka Kim Kardashian, jak konstatuje web The Independent. V nové epizodě The Kardashians, která vyšla 19. října, Kim uvedla, že pro jejich čtyři děti najala mužskou chůvu.

„Nedávno jsem si najala mužskou chůvu, protože jsem kolem chtěla mít muže, který by je vyzvedával a vodil na sport,“ uvedla. Před Westem se ovšem téma bála otevřít kvůli jeho možné reakci. „Byla jsem strachy bez sebe říct to jejich tátovi,“ řekla.

Interakce mezi chůvou a Westem prý ovšem nakonec proběhla lépe, než čekala.

Domů
Sdílet
Diskuse