Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2023 13:07
Čas čtení 0:57
Lukáš Čelka

VIDEO: Travis Scott se pohádal s členem ochranky. Rozčílilo ho, že chtěl fanynku vyhodit z koncertu

VIDEO: Travis Scott se pohádal s členem ochranky. Rozčílilo ho, že chtěl fanynku vyhodit z koncertu
Zdroj: TASR/AP
HUDBA RAP TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Slovní potyčka se odehrála během koncertu v Texasu v rámci turné Circus Maximus. Rapper se na show zastal své fanynky.

Travis Scott se během své nedávné show dostal do konfliktu s ochrankou. Rozčílilo ho, že chtěli ze stadionu vyhodit jeho fanynku, píše Complex.

Slovní potyčka se odehrála během koncertu v Texasu, na jedné z posledních zastávek turné Circus Maximus, se kterým rapper momentálně cestuje po světě. Jedna z jeho fanynek se nechala unést emocemi a pokusila se vyskočit na barikádu, aby na ní mohla tancovat. Bodyguard však ženu ihned drsně stáhl dolů.

Toho, co se děje pod pódiem, si všiml i hudebník, který zastavil své vystoupení, aby mohl vůči jednání člena ochranky zakročit. „Počkej. Jedna věc, kterou nikdy neuděláš, je, že mi vykopneš z koncertu fanouška. Toto neuděláš, brácho. Drž se stranou. Ona se jen dobře baví,“ rozhořčil se La Flame a pokračoval: „Je to žena. Nebudeš chytat ženy tak, jak jsi to udělal, dobře?“

@respectmyregion Last Night, Travis Scott stopped security from trying to throw out a fan during a concert 👀 (Via: krissstiaaaan on YT) #respectmyregion #travisscott #circusmaximus #tour #rap #rappers #viral #viralvideos #concert #crazyvideos #fyp #explorepage ♬ original sound - Respect My Region

Na záběrech můžeš dále vidět, jak k ženě přistoupí další člen ochranky a potřese si s ní rukou. Zatímco ji dav povzbuzuje, vrátí se tam, kde dříve stála.


Přestože turné Circus Maximus trápily slabé prodeje vstupenek, na koncertech se ukazuje početná základna skalních fanoušků Scotta. Mnozí z nich byli nedávno zklamáni, když rapper z neznámého důvodu zrušil druhou noc svého pobytu ve městě Raleigh v Severní Karolíně.

Domů
Sdílet
Diskuse