Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub REFRESHER+ už od 25 Kč během prvních tří měsíců 😱
Čteš článek:
Turisté prozradili, které české dezerty milují. Bodovala žemlovka, první místo tě překvapí

7. místo

Šťastnou sedmičku zabírají vdolky. Jak připomíná Taste Atlas: „Tradičně se podávají teplé, potřené marmeládou a posypané šlehačkou nebo rozdrobeným tvarohem.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Iveta Stoy (@mysundayfeast)

6. místo

Na 6. místě jsou lívance. Lívance, které „jsou obvykle malé, mají světle zlatohnědou barvu a křupavé okraje“.

lívance
Zdroj: Eva Bronzini / Pexels

5. místo

Tuto pozici zabírají ovocné knedlíky. „Ačkoli se ovocné knedlíky tradičně podávají jako dezert, jsou také výbornou sladkou svačinkou,“ doporučuje web.

ovocné knedlíky, recepty
Zdroj: Pixabay/Rita E/volně k použití

4. místo

Na 4. místě jsou míša řezy. Server správně připomíná, že je název odvozen od oblíbeného nanuku Míša, který se skládá z tvarohu obaleného v hořké čokoládě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený NejRecept.cz (@nejrecept)

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse