Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
1. listopadu 2023 9:00
Čas čtení 3:03
Richard Balog

Poznej nejlepší modely tenisek do 2 500 korun z aktuální sezony. Tomuto říkáme hodně muziky za málo peněz

Poznej nejlepší modely tenisek do 2 500 korun z aktuální sezony. Tomuto říkáme hodně muziky za málo peněz
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Doplň svoji sbírku o atraktivní siluety sportovní obuvi za velmi férové ​​ceny.

Správný výběr obuvi je základem každého dobrého outfitu. Ve spolupráci s online obchodem Queens ti usnadníme rozhodování a níže najdeš 10 nejzajímavějších párů tenisek s cenou do 2 500 korun. Seznam obsahuje klasiky od značek Adidas, Nike, Reebok, Asics či Vans, které skvěle doplní tvé každodenní outfity.

V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Queens
Doporučeno
Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity 24. října 2023 9:00
Adidas Response CL
Zdroj: Queens

Adidas Response CL    2 999 Kč  2 400 Kč

Oblíbený model tenisek interpreta Bad Bunnyho můžeš získat za méně než 2 500 korun, a to díky slevě ve výši 20 % v online obchodě Queens. Modelová řada Adidas Response CL je inspirována trailovými běžeckými modely, přičemž stojí na lehké mezipodešvi a svršek je zahalen do kombinace syntetických tkanin, kůže a síťoviny.

Adidas Originals Rivalry 86
Zdroj: Queens

Adidas Originals Rivalry 86 Low    2 999 Kč  2 400 Kč

Pokud přijde řeč na tenisky inspirované basketbalem, model Adidas Originals Rivalry 86 patří mezi klasiku.

Stejně jako míč získá používáním šmrnc i prvotřídní semišový svršek tenisek návrháři vyzdobili mírně ošoupaným efektem. Mají klasický design, který působí retro a zároveň moderně. Jsou vyrobeny v neutrálních tónech, mají perforovaný svršek, charakteristické tři proužky z bočních stran a jazyk s vyšitým logem. Nos je se vším, od krejčovských kousků až po džíny. Díky slevě ve výši 20 % je můžeš mít za 2 400 korun.

Nike P-6000
Zdroj: Queens

Nike P-6000 W    2 799 Kč  2 380 Kč

V cenové kategorii do 2 500 korun jsme našli i trojici zajímavých tenisek s logem Nike. Jako první představujeme Nike P-6000, které jsou spojením modelové řady Pegasus a běžeckých stylů ze začátku tisíciletí.

Díky prodyšné síťovině, sportovním liniím a odolným překrytím jsou dokonalou kombinací vzhledu a pohodlí, která si získá pozornost. Pěnové odpružení navíc dodává zvednutý, atletikou inspirovaný postoj a neuvěřitelné tlumení při každém kroku, který uděláš.

Nike Cortez
Zdroj: Queens

Nike Cortez    2 399 Kč

Tenisky, ze kterých udělal ikonu filmový Forrest Gump, nejlépe vystihuje slovo tradice. Z běžecké siluety se stal módní fenomén – jeho retro přitažlivost, měkká mezipodešev a detaily na mezipodešvi přinášejí úspěch desetiletí za desetiletím. Tato kožená iterace se světle modrým akcentem nabízí stylové barvy s vintage atmosférou. Cena je 2 399 korun.

Nike Phoenix Waffle
Zdroj: Queens

Nike Phoenix Waffle W    2 399 Kč

Příjemnou vintage atmosféru mají také poslední tenisky Nike v seznamu. Design modelu Nike Phoenix Waffle vychází z rané éry rekreačního běhu v období sedmdesátých let, což byly i začátky společnosti Nike. Barevné provedení ve žlutých barevných tónech je inspirováno retro stylem a zdvojnásobuje vintage vzhled.

Vans Knu-Skool
Zdroj: Queens

Vans Knu-Skool    2 459 Kč  2 214 Kč

Místo v seznamu si našly i tenisky z dílen Vans. Vedení v tomto případě přichází s pořádným kusem nostalgie z devadesátých let, jelikož modelová řada Knu-Skool je redesignem klasické siluety Old-Skool.

Tenisky mají retro prvky jako obrovský „side stripe“, nafouknutý design včetně jazyka a extra široké tkaničky, které ti připomenou zlatou éru skateboardingu. Kromě atraktivního vzhledu nabízí také pohodlí, a to díky vylepšené vaflové podrážce.

Vans Lowland ComfyCush JMP
Zdroj: Queens

Vans Lowland ComfyCush JMP    2 559 Kč

Upozornit musíme i na další pár tenisek Vans, a to konkrétně model Lowland Comfycush JMP, který si nás získal díky atraktivnímu schématu s dominantní zelenou.

V tomto případě jde o siluetu, která vychází ze stylů z období osmdesátých a devadesátých let s tenkým profilem a podrážkou s technologií ComfyCush. Tenisky Vans Lowland ComfyCush JMP mají robustní kožený svršek a nesou historické logo Flying-V, díky čemuž přinášejí známý, avšak vzrušující vzhled.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130    2 499 Kč

Kup teď a příští léto nám poděkuješ za tip. Tenisky Asics Gel-1130 v provedení se svrškem ze síťoviny v bílé barvě, metalickými překrytími a svěžími zelenými akcenty jsou jako stvořené do pěkného počasí.

Reebok Classic Leather Hexalite
Zdroj: Queens

Reebok Classic Leather Hexalite    2 499 Kč

V produktovém portfoliu značky Reebok se nachází množství vintage teniskových klenotů, mezi něž patří i modelová řada Classic Leather.

Tenisky Reebok Classic Leather Hexalite jsou inspirovány kulturním dědictvím a přetvořeny do moderní estetiky. Odpružení je většinou schováno uvnitř mezipodešve, avšak v tomto případě je odhaleno a dodává obuvi patřičný sex-appeal. Zavaž si tkaničky a běž. Cena je 2 499 korun. 

Reebok Club C Bulc
Zdroj: Queens

Reebok Club C Bulc    2 499 Kč

Závěr seznamu patří obuvi Reebok Club C Bulc, která je inspirována populárním módním trendem Y2K.

Pokud máš pocit, že jsi tyto tenisky Reebok už viděl*a, je to proto, že jde o klasiku s výrazně přehnanými proporcemi. Díky jemným barevným akcentům si zachovaly svůj čistý ikonický vzhled s koženým svrškem a perforací v oblasti špičky. Štítek na jazyku se otevírá v horní části a vytváří zajímavý prvek, který na originální verzi Reebok Club C nenajdeš.

prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Queens
Doporučeno
15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat 15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat 11. října 2023 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse