Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Foothshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
24. listopadu 2023 9:30
Čas čtení 5:18
Richard Balog

Využij slevy během Black Friday a ušetři stovky korun. Kup si tenisky, zimní bundu nebo mikinu za výhodné ceny

Využij slevy během Black Friday a ušetři stovky korun. Kup si tenisky, zimní bundu nebo mikinu za výhodné ceny
MÓDA
Uložit Uložené

Ze stránek online obchodu Footshop s prázdnou určitě neodejdeš.

Nejsou slevy jako slevy, což v případě nákupního „svátku“ Black Friday platí více než kdy jindy. Obchody zkoušejí různé manévry a výhodných nabídek není tolik, jak lidé očekávají. Oceňujeme, že vedení společnosti Footshop jde férovou cestou a pro své zákazníky si připravilo opravdu atraktivní akce.

Hlavní vlna slev do výše –70 % je tady. Nabídka je široká, a proto jsme sestavili výběr těch nejlepších modelů z obchodu Footshop. Předpokládáme, že většina produktů bude vyprodána velmi rychle.

Od 24. do 27. listopadu získáš extra slevu 25 % na vybrané produkty exkluzivně v mobilní aplikaci Footshop, kterou najdeš v nabídce App Store i Google Play. Ceny produktů v seznamu jsou uvedeny po slevě. V klasickém online obchodu Footshop jsou slevy ve výši 20 %.
Footshop, Black Friday
Zdroj: Footshop
všechny black friday nabídky v online obchodě footshop
Doporučeno
Podzim ve znamení stylových tenisek. Podívej se na měkké samby od Wales Bonner, vintage model Puma Palermo či futuristické asics Podzim ve znamení stylových tenisek. Podívej se na měkké samby od Wales Bonner, vintage model Puma Palermo či futuristické asics 14. listopadu 2023 12:00

Obuv

Nike Cortez
Zdroj: Footshop

Nike Cortez    2 399 Kč  2 040 Kč

Ve slevové nabídce Black Friday najdeš i řadu ikonických modelů tenisek včetně siluety Nike Cortez v univerzálním bíločerném schématu s kontrastním modrým prvkem v mezipodešvi.

Vans Knu Stack
Zdroj: Footshop

Vans Knu Stack    2 799 Kč  2 520 Kč

Designérský tým společnosti Vans upravil ikonickou modelovou řadu Old Skool a výsledkem je silueta Knu Skool, kterou bude v provedení s tlustou podrážkou milovat každá nižší žena.

Adidas Response CL
Zdroj: Footshop

Adidas Response CL    3 599 Kč  3 060 Kč

Oblíbené tenisky Bad Bunnyho jsou v tmavě modrém schématu se semišovým svrškem sexy a díky slevě je získáš za zhruba 3 000 korun. Spojení moderních technologií a běžeckých stylů z devadesátých let vypadá skvěle ze všech úhlů pohledu.

Puma Velophasis Technisch
Zdroj: Footshop

Puma Velophasis Technisch    3 699 Kč  3 145 Kč

Zvýšenou pozornost si zaslouží i modelová řada Puma Velophasis v provedení s přívlastkem „Technisch“, která má futuristické tvary zahalené do syntetických tkanin v černém schématu. Baví nás tvar tenisek i kožená překrytí pro lepší odolnost.

Nike Air Force 1 LV8
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 LV8    3 299 Kč  2 970 Kč

Upozornit chceme také na atraktivní verzi modelové řady Nike Air Force 1 LV8, která si nás získala díky jemnému vzhledu z kombinace kůže a semiše. Skvělé tenisky pro každodenní nošení, zvláště pokud venku zrovna neprší.

Adidas Originals Adistar Cushion
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adistar Cushion    3 899 Kč  3 510 Kč

Tenisky Adidas Originals Adistar Cushion debutovaly v roce 2005 na běžeckém okruhu, avšak rychle se z nich stal kultovní kousek i na běžné dny. Nyní jsou zpět ve verzi s prodyšným síťovinovým svrškem a reflexními a metalickými prvky, které jim dodávají extra styl. Nechybí jim ani tlumení Adiprene, které podporuje každý krok, a nesou se na přilnavé gumové podrážce.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R    3 899 Kč  3 315 Kč

Tenisky s logem společnosti New Balance v posledních sezónách válcují konkurenci, a to i zásluhou modelové řady 2002R, která vyniká díky vysokému komfortu, univerzálnímu sportovnímu vzhledu a příjemným materiálům. Co říkáš na tuto světlou verzi s koženým překrytím a kontrastním symbolem „N“ z obou stran?

Adidas Originals Samba
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba    3 899 Kč  3 510 Kč

Jeden z největších teniskových hitů posledních sezón nyní pořídíš za zhruba 3 500 korun, což je vzhledem k velmi luxusnímu provedení se svrškem z prémiové kůže více než férová cena. Z našeho pohledu jde o velmi povedenou verzi siluety Samba.

Dr. Martens 1460 Bex 8-Eye Boots
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 1460 Bex 8-Eye Boots    5 399 Kč  4 860 Kč

Ještě nemáš kvalitní zimní obuv? Potom nad ničím nepřemýšlej a sáhni po těchto klasických Dr. Martens 1460 Bex v černém provedení, které vydrží všechno.

New Balance 990v6
Zdroj: Footshop

New Balance 990v6    6 799 Kč  6 120 Kč

Závěr patří obuvi z portfolia společnosti New Balance, a to konkrétně modelové řadě s označením 990v6, kterou nyní pořídíš za přibližně 6 000 korun. Verze je vyrobena z panelů ze síťoviny, kůže a semiše a je vybavena technologiemi FuelCell a ENCAP v mezipodešvi, které poskytují odpružení a podporu. Černá těmto teniskám moc sluší. 

Oblečení a doplňky

Adidas
Zdroj: Footshop

Adidas Basketball Graphic T-Shirt    999 Kč  900 Kč

Triček s krátkými rukávy není v šatníku nikdy dost. Pokud rád nosíš nadrozměrné boxy střihy, basketbalový model s velkým nápisem Adidas vpředu budeš milovat. Triko je vyrobeno ze 100% bavlny a má krásnou barvu.

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Woven Cargo Shorts    2 299 Kč  1 150 Kč

Jistě, šortky přes zimu nepotřebuješ, ale pokud si je koupíš teď se slevou 60 %, příští rok v létě nám poděkuješ. Model od značky Nike je vyroben z bavlny, má dvě velké kapsy a nadčasový střih.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Neuclassics Longsleeve T-Shirt    1 599 Kč

V produktovém portfoliu Adidas Originals nás oslovilo také tričko s dlouhými rukávy z kolekce Neuclassics, která je inspirována vintage modely z minulého století. Minimalistický kousek ve světlém odstínu doplňují jen ikonické tři proužky na rukávu.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Tech Pack Dri-Fit T-Shirt    1 999 Kč  1 500 Kč

Minimalistický vzhled, kvalitní materiál a boxy střih jsou hlavními zbraněmi tohoto trička s krátkými rukávy v černé barvě od Nike Sportswear. K dispozici je také bílá varianta za stejnou cenu.

Diesel
Zdroj: Footshop

Diesel B-DLOGO 10 Belt    2 499 Kč  2 250 Kč

Oděvní společnost Diesel je zpátky na vrcholu popularity, a to zásluhou kreativního ředitele Glenna Martense, který vrátil italské značce sex-appeal. Doplň své každodenní outfity o tento černý kožený pásek s výraznou sponou s logem značky. Lepší deal už určitě nenajdeš.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Tech Fleece T-Shirt    2 399 Kč

Za férovou cenu můžeš získat i další model z poslední sezónní kolekce Nike Sportswear, a to konkrétně černé boxy tričko ve zkráceném střihu z velmi jemné směsi materiálů s výrazným podílem bavlny. Co říkáš?

Heliot Emil
Zdroj: Footshop

Heliot Emil Beanie    2 699 Kč  2 295 Kč

Kvalitní pletená čepice je skvělým základem pro zimní outfity a v případě, že hledáš nový kousek do sbírky, doporučujeme sáhnout po modelu od dánské značky Heliot Emil. Je vyroben ze 100% vlny v šedé barvě.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Fleeski Y2K Pants    3 399 Kč  3 060 Kč

Fleecové kalhoty nepatří jen do hor, o čemž se přesvědčíš díky modelu z dílen The North Face, který snadno sladíš s teniskami New Balance, Asics či Adidas Originals a vykouzlíš outfit jako z ulic Brooklynu.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Riyo Vest    4 859 Kč  4 131 Kč

Co říkáš na puffy vestu s tonálním monogramem Daily Paper? Atraktivní vrchní vrstvu od holandské značky využiješ od podzimu do jara a budeš milovat, jaké stylové kombinace s ní vytvoříš.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Padded Hooded Jacket    4 799 Kč  4 320 Kč

Pokud máš raději bundu s kapucí, máme pro tebe tip v podobě bílé bundy s manžetami od Nike Sportswear, která má hřejivou výplň z polyesteru a tělo ze 100% bavlny.

Heliot Emil
Zdroj: Footshop

Heliot Emil Aether Sunglasses    4 859 Kč  4 374 Kč

Metalické odlesky jsou v kurzu již několik sezón a vše nasvědčuje tomu, že jinak tomu nebude ani tento podzim, respektive zimu. Pokud potřebuješ nové sluneční brýle, podívej se na model s ostrými liniemi a stříbrným rámem od značky Heliot Emil za božskou akční cenu.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Down Regen Rift Jacket    5 999 Kč  5 100 Kč

Návrhářský tým společnosti Adidas Originals vytvořil pro letošní zimní sezónu několik atraktivních vrchních vrstev včetně vatovaného modelu s kapucí v černé barvě, který zdobí charakteristické tři proužky přes střed bundy. Díky slevě získáš tento kousek za zlomek původní ceny.

Diesel
Zdroj: Footshop

Diesel Round Knit Sweater    8 199 Kč  7 380 Kč

V Black Friday nabídce v online obchodě Footshop jsme objevili i tento pletený svetr z poslední kolekce Diesel, který nyní pořídíš za něco málo přes 7 000 korun včetně doručení. Baví nás žebrovaná struktura svetru, velký nápis napříč přední částí i sepraný efekt.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Transverse 2L Dyrvent Jacket    8 999 Kč  8 100 Kč

Jsme toho názoru, že každý (bez ohledu na pohlaví) by měl mít v šatníku také odolnou bundu z technických materiálů, která člověka ochrání v každém počasí. Všechny tyto atributy má model The North Face Transverse 2L Dyrvent, který navíc vypadá fresh.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket    8 999 Kč  7 650 Kč

Pokud bychom si měli vybrat jen jeden typ zimní bundy, kterou budeme nosit celý život, jednalo by se o tento legendární péřový model Retro Nuptse od značky The North Face. Tmavě modré provedení s černým panelem tě neomrzí ani po několika sezónách a za cenu 7 650 korun jde o výhodnou koupi.

všechny black friday nabídky v online obchodě footshop
Doporučeno
Přivítej podzim v novém páru tenisek. V kurzu je zejména vintage, ale také futuristické linie Přivítej podzim v novém páru tenisek. V kurzu je zejména vintage, ale také futuristické linie 13. září 2023 19:00
Domů
Sdílet
Diskuse