Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
14. listopadu 2023 12:00
Čas čtení 3:06
Richard Balog

Podzim ve znamení stylových tenisek. Podívej se na měkké samby od Wales Bonner, vintage model Puma Palermo či futuristické asics

Podzim ve znamení stylových tenisek. Podívej se na měkké samby od Wales Bonner, vintage model Puma Palermo či futuristické asics
MÓDA
Uložit Uložené

V online obchodě Footshop najdeš nejčerstvější novinky ze světa tenisek, a to nejen od známých značek. Vyber si svůj kousek.

Pokud miluješ tenisky stejně jako my v redakci, pak si najdeš v botníku místo na nový pár vždy, a to bez ohledu na roční období.

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali deset nejatraktivnějších novinek z posledních týdnů, mezi kterými najdeš například díla návrhářky Wales Bonner pro značku Adidas Originals, znovuzrozený vintage model s logem Puma i futuristickou lahůdku od Kika Kostadinova pro Asics.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jednotlivých tenisek jsou uvedeny před slevou.
prohlédni si všechny novinky v online obchodě footshop
Doporučeno
Průvodce zimními bundami pro novou sezónu. Poznej siluety od The North Face, Adidas Originals nebo Stüssy Průvodce zimními bundami pro novou sezónu. Poznej siluety od The North Face, Adidas Originals nebo Stüssy 9. listopadu 2023 9:00
Puma Palermo Leather
Zdroj: Footshop

Puma Palermo Leather    2 399 Kč

Vedení společnosti Puma reaguje na celosvětový hype kolem tenisek Adidas Originals Samba vlastním vintage modelem, který v osmdesátých letech nechyběl na žádném fotbalovém stadionu.

Stejně jako původní verze siluety Puma Palermo nese také aktualizovaná verze podpisový štítek značky na svršku, konstrukci ve tvaru T a klasickou gumovou podrážku. Tenisky mají kožený základ se semišovými překrytími a dostupné jsou i v bílém provedení za stejnou cenu.

Puma Slipstream Lo Huskie
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Lo Huskie    3 199 Kč

U obuvi s logem společnosti Puma chvíli zůstaneme, a to díky dalšímu atraktivnímu provedení modelové řady Slipstream Lo s podtitulem Huskie, který stojí 3 199 korun.

Vintage basketbalové tenisky získaly atraktivní zbarvení ve světlých tónech, kožený základ, semišová překrytí, gumovou podrážku a grafický motiv na patě. Pozitivně hodnotíme také široké tkaničky, které dodaly obuvi současný vzhled.

Adidas Originals Samba OG, Sporty & Rich
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba OG x Sporty & Rich    2 999 Kč

Populární módní značka Sporty & Rich z Los Angeles pokračuje v oslavách ikonického modelu Adidas Originals Samba OG, který kraluje ulicím světových metropolí.

Kožený svršek se saténovou podšívkou s kontrastními třemi proužky ve žluté barvě se pojí s odolnou gumovou podrážkou, zatímco loga obou značek ve zlaté barvě dodaly teniskám punc luxusu a výjimečnosti.

Asics GT-2160
Zdroj: Footshop

Asics GT-2160    3 499 Kč

Zatímco před přibližně pěti lety nebyl o tenisky Asics žádný větší zájem, v současnosti je vidíme všude a vůbec nám to nevadí, právě naopak.

Mezi novinkami v produktovém portfoliu online obchodu Footshop jsme našli tuto fresh verzi modelové řady Asics GT-2160, která má sexy sportovní křivky postavené na měkké gumové podrážce s vložkou OrthoLite®. V těchto teniskách zvládneš tisíce kroků denně bez jakékoli bolesti.

Vans Vault Rowley XLT LX, Gallery Dept.
Zdroj: Footshop

Vans Vault Rowley XLT LX x Gallery Dept.    3 899 Kč

Za zásah přímo do černého považujeme také novinku od značky Vans Vault, která představila spolupráci s Gallery Dept. v podobě upravené siluety Rowley XLT LX.

Tenisky jsou ódou na trend Y2K a skateboardovou estetiku ze začátku tisíciletí, kdy byly tenisky pořádně široké s tlustými tkaničkami. Podpis losangeleské streetwearové značky Gallery Dept. vidíme na jazyku tenisek.

Doporučeno
Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity 24. října 2023 9:00
Adidas Originals Nylon Samba, Wales Bonner
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Nylon Samba x Wales Bonner    4 399 Kč

Wales Bonner patří mezi nejlepší mladé návrhářky v oděvním průmyslu a v rámci spolupráce se značkou Adidas Originals představila skvělou kolekci pro sezonu podzim/zima 2023.

Bonner přetvořila fotbalovou siluetu z archivů Adidas za pomoci technických inovací a elegantního stylu. Na teniskách se vyjímají charakteristické tři proužky a vrstvy, které v kombinaci s nylonovým svrškem vyzdvihují původní vzhled modelové řady Samba. Cena je 4 399 korun.

Saucony Progrid Omni 9
Zdroj: Footshop

Saucony Progrid Omni 9    4 659 Kč

Společnost Saucony si zaslouží více pozornosti, než kolik dostává, ve svém portfoliu totiž ukrývá množství klenotů včetně tenisek Progrid Omni 9.

Styl tenisek Saucony Progrid Omni 9 má svršek z kovové síťoviny a technologii Progrid v jednotce podrážky pro super stabilizovaný krok při pohybu městem. Tyto retro sportovní tenisky jsou dokonalým doplňkem do tvé každodenní rotace.

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

New Balance 9060    4 659 Kč

Jeden z nejlepších nových modelů od společnosti New Balance se těší obrovské popularitě mezi mladými lidmi, a pokud chceš držet krok s dobou, měl*a by sis zajistit svůj pár.

Tenisky New Balance 9060 mají výrazné linie zahalené do kombinace šedého semiše a syntetických tkanin, které stojí na masivní gumové podrážce ve stejných barevných tónech. Ve sbírce je můžeš mít za 4 659 korun včetně doručení.

Adidas Originals Samba, Wales Bonner
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Pony Tonal Samba x Wales Bonner    4 859 Kč

Wales Bonner udeřila svými novými návrhy hřebíček přímo na hlavičku. Tenisky Adidas Originals Samba Pony Tonal jsou spojením kreativní energie a individuality. Jsou inspirovány kultovním designem a kombinují prvotřídní kožený svršek a imitaci srsti s gumovou podrážkou, přičemž nechybí charakteristické tři proužky v tmavě červeném provedení.

V prodeji je také minimalistická černobílá verze za stejnou cenu.

Asics Gel-Teremoa, Kiko Kostadinov
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Teremoa x Kiko Kostadinov    5 999 Kč

Stejně jako Wales Bonner i Kiko Kostadinov patří mezi talentované návrháře, jejichž práci dlouhodobě obdivujeme.

Zcela nová silueta Asics Gel-Teremoa je vyrobena ze syntetické kůže a má nekompromisní vizuální kódy z budoucnosti s technickými inovacemi. Futuristické linie jsou v ostrém kontrastu s barevným schématem v zemitých tónech, což nás baví. Cena je přesně 5 999 korun.

prohlédni si všechny novinky v online obchodě footshop
Doporučeno
15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat 15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat 11. října 2023 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse