Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. prosince 2023 10:57
Čas čtení 0:43
Anna Vondráková

Keanu Reeves byl okraden. Zloději se vloupali k němu domů a ukradli zbraň

Keanu Reeves byl okraden. Zloději se vloupali k němu domů a ukradli zbraň
Zdroj: Lionsgate US/propagační materiál
ZAHRANIČÍ CELEBRITY KEANU REEVES SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Ve středu večer se do domu kanadského herce v LA vloupala skupina několika lidí v lyžařských brýlích.

Dle serveru Complex policisté poprvé k domu Keanua Reevese přijeli v sedm večer poté, co jim někdo nahlásil údajné nepovolené vniknutí na pozemek. Nikoho na místě však nenašli. K domu se poté vrátili kolem jedné hodiny ráno po spuštění alarmu. O vloupání se nakonec dozvěděli až po prozkoumání bezpečnostních kamer.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Chceš hektolitry krve, absurdní postavy a vtipné hlášky? Egoistický Drákula ti to dá Co si pustit o víkendu: Chceš hektolitry krve, absurdní postavy a vtipné hlášky? Egoistický Drákula ti to dá 8. prosince 2023 15:00

„Podezřelí vstoupili na pozemek přes dvorek a rozbili zadní okno, aby získali prostor,“ řekla policistka Norma Eisenman, mluvčí policie LA pro Los Angeles Times. Reeves v době incidentu nebyl doma, lupiči údajně ukradli jen jeho střelnou zbraň. Zda odcizili i něco jiného, není známo, uvádí TMZ.

Není to poprvé, co se herec musel vypořádat s nechtěnými návštěvníky ve svém domě.

Začátkem tohoto roku byl Reevesovi udělen soudní zákaz proti muži, o kterém tvrdil, že ho pronásledoval a sledoval ho do jeho domu. Dokonce si najal i bezpečnostní firmu, aby dotyčného muže prověřila, poté co se od listopadu 2022 do ledna 2023 šestkrát objevil v jeho domě. Při jednom takovém vniknutí zde údajný stalker zapomněl batoh se soupravou na testování DNA, kterou měl v úmyslu použít na Reevese, aby ukázal, že jsou příbuzní.

Domů
Sdílet
Diskuse