Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2024 18:12
Čas čtení 0:55
Monika Růžičková

ASAP Rocky se objevil v nové kampani na balzám od Rihanny a promluvil o společné tvorbě

ASAP Rocky se objevil v nové kampani na balzám od Rihanny a promluvil o společné tvorbě
Zdroj: Vianney Le Caer/Invision/AP
OSOBNOSTI ASAP ROCKY RIHANNA
Uložit Uložené

Hvězdný pár Rihanna a ASAP Rocky spojili své síly v nové kampani pro Fenty Skin Lux Balm. Rapper v ní zpívá píseň pojmenovanou po jejich druhém synovi.

V propagačním videu na nejnovější produkt z řady RihRih's od Fenty zpívá ASAP Rocky píseň RIOT (Rowdy Pipe'n), kterou produkoval Pharrell Williams. Text písně New collab with my baby mom se do reklamy dokonale hodí.

Lux Balm z nové kampaně by měl být balzám na rty s příchutí barbadoské třešně, který přivádí „suché rty zpět k životu s okamžitou hydratací“, jak stojí v popisku pod čtvrtečním společným příspěvkem na instagramové stránce Fenty Beauty. Rihanna se na Barbadosu narodila, proto novou příchuť lesků zvolila právě takto. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FENTY SKIN (@fentyskin)

Příspěvek na instagramu slibuje, že balzám je „tenký, elegantní a snadno se vejde do kapsy, takže ho můžete mít všude u sebe“. Produkt jde už nyní zakoupit na stránkách Fenty Beauty.

Pár společně vychovává dvě malé děti. ASAP se nyní často objevuje v mnoha módních kampaních a připravuje čtvrté studiové album. „Jako obvykle jsem hodně experimentoval a líbí se mi, je to moje nejlepší práce,“ řekl Rocky pro Dazed Digital. Rihanna se momentálně víc než hudbě věnuje právě své kosmetické značce. 

Doporučeno
Rihanna a ASAP Rocky poprvé ukázali svého druhorozeného syna. Čekuj fotky Riota Rose Rihanna a ASAP Rocky poprvé ukázali svého druhorozeného syna. Čekuj fotky Riota Rose 20. září 2023 12:09

ASAP se v minulosti pro Complex zmínil o možné hudební spolupráci se svou slavnou partnerkou. Doposud má pár jen jeden společný singl, a to remix Cockiness (Love It). Na to, jestli se konečně dočkáme společné hudby Rihanny a Rockyho, si budeme muset ještě počkat. Umělec prohlásil, že jejich nejlepší spoluprací jsou jejich „krásní andílci“ RZA a Riot Rose.

Domů
Sdílet
Diskuse