Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. ledna 2024 14:21
Čas čtení 0:27
Magdalena Trajerová

Netflix ulovil velký český film o Mašínech. Víme, kdy si ho můžeš doma pustit

Netflix ulovil velký český film o Mašínech. Víme, kdy si ho můžeš doma pustit
Zdroj: Cinemart
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU OSCAR
Uložit Uložené

Po třech měsících od uvedení do kin míří film Bratři na Netflix. Příběh ze studené války o odbojové skupině Josefa a Ctirada Mašínových můžeš streamovat už 24. ledna.

Historické drama režiséra Tomáše Mašína zachycuje ozbrojený útěk skupiny bratří Mašínů z komunisty ovládaného Československa do Západního Berlína. Tam chtějí nastoupit do americké armády a pomoci tak osvobodit svou zemi od komunistů. 

Jeden z nejdiskutovanějších českých snímků loňského roku měl svou distribuční premiéru v říjnu 2023. Do kina nalákal přibližně 100 tisíc diváků. Ačkoliv se nesetkal s příliš nadšenými diváckými ohlasy, byl Českou filmovou a televizní akademií vybrán, aby reprezentoval Česko na Oscarech v kategorii za nejlepší cizojazyčný film. Do užšího výběru pro nominace se ale, bohužel, nedostal.

Společně s Bratry bude v ten samý den na Netflix uvedeno i české sci-fi Bod obnovy. Nemusíš se tedy bát, že v lednových dlouhých večerech nebude na co koukat.

Domů
Sdílet
Diskuse