Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2024 9:51
Čas čtení 0:32
Magdalena Trajerová

Sex, láska a rodinné vztahy. Nový seriál na Netflixu chce rozproudit debatu

Sex, láska a rodinné vztahy. Nový seriál na Netflixu chce rozproudit debatu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LÁSKA NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SEX
Uložit Uložené

Nový tchajwanský seriál Promluvme si o Čchu přináší osvěžující pohled na sex, lásku a rodinné vztahy. Otevřeně otevírá odvážná témata skrze optiku několika generací jedné rodiny.

Nejmladší dcera Chu-ai se v životě řídí heslem „miluj se s ním, nemiluj ho“. Svou obavou ze vztahu proplouvá prostřednictvím kamarádství s výhodami s Ping-kem, který je vůči lásce stejně skeptický. Její starší sestra Chu-wei naproti tomu čelí manželským problémům, zatímco bratr Yu-sen se trápí rozchodem s dlouholetým přítelem. Ani rodiče to mezi sebou nemají zrovna růžové.

Doporučeno
Nejlepší české filmy na Netflixu: Trhaly návštěvnost v kinech, teď si je můžeš pustit doma Nejlepší české filmy na Netflixu: Trhaly návštěvnost v kinech, teď si je můžeš pustit doma 25. ledna 2024 13:29

„Každý člen rodiny v rodině Chu představuje jinou věkovou skupinu a její hodnoty. Scénář mi přišel zajímavý, protože zkoumá život prostřednictvím různých aspektů sexuality,“ říká herec Kai Ko.

Oceňovaná režisérka Remii Huang čerpala při natáčení ze svých vlastních zkušeností. Jejím cílem je rozvířit debatu o sexu – tématu, které je v mnoha asijských kulturách naprostým tabu. I samotný seriál zdůrazňuje důležitost diskuse o sexualitě pro budování zdravých vztahů.

Šestidílné komediální drama Promluvme si o Čchu si pustíš už 2. února na Netflixu.

Domů
Sdílet
Diskuse