Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. února 2024 11:29
Čas čtení 0:37
Magdalena Trajerová

MasterChefa se letos nedočkáme. Vymění ho jiná kuchařská show

MasterChefa se letos nedočkáme. Vymění ho jiná kuchařská show
Zdroj: Fox Network / volně k užití
FILMY A SERIÁLY REALITY SHOW
Uložit Uložené

TV Nova chystá novou kulinářskou reality show. Letošní rok by měla vystřídat oblíbeného MasterChefa.

Už na podzim představí TV Nova novou kuchařskou soutěž Hell's Kitchen. Jedná se o zahraniční formát, který v Británii proslavil šéfkuchař Gordon Ramsay. V Česku se ho ujme Radek Kašpárek, který dosud působil jako jeden z porotců MasterChefa. Soutěžit se bude o místo kreativního šéfkuchaře v Kašpárkově nové restauraci a dva a půl milionu korun.

Doporučeno
Zkusila jsem týden vyžít se stovkou na den: Objevila jsem cenové trháky a zjistila, že i levné jídlo může chutnat skvěle Zkusila jsem týden vyžít se stovkou na den: Objevila jsem cenové trháky a zjistila, že i levné jídlo může chutnat skvěle 2. února 2024 10:00

Šestnáct soutěžících se proti sobě postaví ve dvou týmech. Nakonec ale vyhraje pouze jeden kuchař. Stejně jako zahraniční verze i ta tuzemská by měla být o něco drsnější než MasterChef. „Hell's Kitchen je víc reality show, ti lidi tam bydlí a celou dobu jsou pod kamerami, neopustí prostor. Vítěz tam zůstane měsíc, bez spojení se světem,“ popisuje Radovan Síbrt – showrunner chystané série. Podle něj je Ďábelská kuchyně, jak se pořad v češtině bude jmenovat, kombinací Big Brothera a MasterChefa.

Pokud jste fanoušky MasterChefa, nezoufejte. Pořad se definitivně neruší, pouze se bude střídat s Ďábelskou kuchyní, jak slíbil ředitel televize Daniel Grunt.

Domů
Sdílet
Diskuse