Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2024 17:16
Čas čtení 0:34
Ondřej Mrázek

Netflix ovládl nový true crime! Dozvíš se v něm, proč je možná lepší nechodit na seznamky

Netflix ovládl nový true crime! Dozvíš se v něm, proč je možná lepší nechodit na seznamky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Láska, stalking a vražda. Nový true crime dokument dobývá Netflix.

Je to už týden, co na Netflixu přistál nový true crime dokument Láska, stalking a vražda. Počin od tvůrců třídílného krimi Dostaňte Gottiho se pak na tuzemské ČSFD netěší zrovna obří oblibě, snímek má v době psaní jen 67 procent. To mu ale nezabránilo, aby zcela ovládl žebříčky sledovanosti.

Doporučeno
Nové fotky z pokračování Jokera slibují velkou romantiku. Muzikál to prý nebude Nové fotky z pokračování Jokera slibují velkou romantiku. Muzikál to prý nebude 15. února 2024 13:02

Podle serveru Flix Patrol je ve většině zemí několik dní na předních příčkách sledovanosti. Na Novém Zélandu je dokonce několikátým dnem po sobě první, daří se mu však i ve Finsku, na Islandu, Maltě nebo v Dánsku. V České republice naopak jeho popularita mírně klesá, stále se však drží v top 10.

Spletitý dokument se pak zabývá příběhem jednoho muže, mechanika, který si poprvé vyzkoušel online seznamku. Potkal však ženu, která dovedla romantickou posedlost do smrtelného extrému. Jinými slovy, jestli jsi potřeboval*a důvod, proč konečně odinstalovat Tinder, po tomhle dokumentu to asi půjde snadno.

Domů
Sdílet
Diskuse