Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. února 2024 13:02
Čas čtení 0:49
Veronika Ábelová

Nové fotky z pokračování Jokera slibují velkou romantiku. Muzikál to prý nebude

Nové fotky z pokračování Jokera slibují velkou romantiku. Muzikál to prý nebude
Zdroj: Instagram / Todd Phillips
FILMY A SERIÁLY DC FILMY FILMY 2024 JOKER 2
Uložit Uložené

Režisér nově připravovaného filmu Joker: Folie á Deux ukázal na svém Instagramu další fotky.

Režisér filmu Todd Phillips na svém Instagramu zveřejnil nové fotky z filmu přímo na Valentýna. „Doufám, že je váš den plný lásky,“ napsal do popisku společně s datem premiéry. Lady Gaga má na první fotce červeno-modrý make-up typický pro Harley Quinn. Na druhé se herci dotýkají nosy a dívají se sobě do očí. Na poslední fotce spolu fiktivní pár tančí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Todd Phillips (@toddphillips)

V nově připravovaném filmu Joker: Folie á Deux ztvární Arthura Flecka neboli Jokera opět oscarový Joaquin Pheonix a doktorku Harleen Quinzel známou jako Harley Quinn si zahraje Lady Gaga. Film bude mít premiéru 4. října 2024.

Joker: Folie à Deux.Joker: Folie à Deux.Joker: Folie à Deux.Joker: Folie à deux.
Zobrazit galerii
(8)

Todd Phillips sdílel na svém Instagramu první fotku z pokračování úspěšného filmu Joker už minulý rok na Valentýna. Na fotce jsou hlavní postavy, a to Lady Gaga a Joaquin Pheonix. Od té doby přidává nové fotky z filmu už jen občas. 

Nějakou dobu už se také spekuluje, že nový film bude muzikál. Nyní se k tématu vyjádřil kameraman druhého Jokera Lawrence Sher, který uvedl, že si nemyslí, že snímek je opravdu muzikál. Obsahuje hudbu, která hraje důležitou roli, ale sám by to jako muzikál asi neklasifikoval. Tak nezbývá než si počkat na první ukázku, která by měla dorazit někdy během dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse