Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2024 v 17:02
Čas čtení 1:30
Monika Růžičková

Pět nejlepších romantických komedií na Netflixu. Co si pustit s tvojí drahou polovičkou?

Pět nejlepších romantických komedií na Netflixu. Co si pustit s tvojí drahou polovičkou?
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Máme pro tebe inspiraci, pokud nevíš, co si zrovna na Netflixu pustit. Tentokrát jsme vybrali filmy s trochou romantiky a pořádnou dávkou humoru.

Žánr romcom se trochu neprávem označuje za čistě holčičí. My si to ale rozhodně nemyslíme, protože u romantických komedií se kluci a holky dokážou bavit úplně stejně, ostatně lásku a humor potřebuje v životě každý z nás. Přinášíme ti seznam pěti nejlepších romantických komedií, které právě teď najdeš na Netflixu.

5. Co ty jsi za číslo?

Ally Darling ztratí práci a poté zjistí, že ženy, které měly více než dvacet milenců, mají podle statistik nízkou pravděpodobnost najít si partnera. Rozhodne se změnit svůj životní styl a žít cudně, ale náhodná setkání se starými milenci ji přivedou k myšlence, že osudový muž by mohl být někdo z její minulosti. Pomoc v pátrání jí nabídne sexy soused v podání Chrise Evanse a společně se vydávají na komické dobrodružství. Pokud nemáš rád*a sladkou romantiku, tady se dočkáš drsnějšího humoru.

4. Přes noc třicítkou

Třináctiletá Jenny se snaží zapadnout mezi populární dívky, ale zůstává osamocená a přeje si být starší. Po přání a incidentu s kouzelným práškem se probudí jako třicetiletá žena v New Yorku. Setkává se se svou dětskou láskou Mattem a zjišťuje, že její dospělý život není takový, jak si ho představovala. Ikonický romcom s populárními šaty, které lidé milují dodnes. 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse