Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. února 2024 17:02
Čas čtení 1:30
Monika Růžičková

Pět nejlepších romantických komedií na Netflixu. Co si pustit s tvojí drahou polovičkou?

Pět nejlepších romantických komedií na Netflixu. Co si pustit s tvojí drahou polovičkou?
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Máme pro tebe inspiraci, pokud nevíš, co si zrovna na Netflixu pustit. Tentokrát jsme vybrali filmy s trochou romantiky a pořádnou dávkou humoru.

Žánr romcom se trochu neprávem označuje za čistě holčičí. My si to ale rozhodně nemyslíme, protože u romantických komedií se kluci a holky dokážou bavit úplně stejně, ostatně lásku a humor potřebuje v životě každý z nás. Přinášíme ti seznam pěti nejlepších romantických komedií, které právě teď najdeš na Netflixu.

5. Co ty jsi za číslo?

Ally Darling ztratí práci a poté zjistí, že ženy, které měly více než dvacet milenců, mají podle statistik nízkou pravděpodobnost najít si partnera. Rozhodne se změnit svůj životní styl a žít cudně, ale náhodná setkání se starými milenci ji přivedou k myšlence, že osudový muž by mohl být někdo z její minulosti. Pomoc v pátrání jí nabídne sexy soused v podání Chrise Evanse a společně se vydávají na komické dobrodružství. Pokud nemáš rád*a sladkou romantiku, tady se dočkáš drsnějšího humoru.

4. Přes noc třicítkou

Třináctiletá Jenny se snaží zapadnout mezi populární dívky, ale zůstává osamocená a přeje si být starší. Po přání a incidentu s kouzelným práškem se probudí jako třicetiletá žena v New Yorku. Setkává se se svou dětskou láskou Mattem a zjišťuje, že její dospělý život není takový, jak si ho představovala. Ikonický romcom s populárními šaty, které lidé milují dodnes. 

3. 50× a stále poprvé

Film, který můžeš vidět padesátkrát a stále tě neomrzí. Ošetřovatel v zoo Henry se zamiluje do Lucy, která trpí ztrátou krátkodobé paměti po autonehodě a vždy si myslí, že je neděle 13. října. Není divu, že to je několikátý film, kde můžete vidět Adama Sandlera a Drew Barrymore bok po boku, jejich chemie je totiž nevídaná a v tomhle filmu to dokazují snad nejlépe.

2. Deník Bridget Jonesové

Asi každý občas dokáže pochopit Bridget Jonesovou, její nejistoty, trapasy a touhu po pravé lásce. Ve filmu se ocitá v romantickém trojúhelníku mezi Markem Darcym, váženým právníkem, a přitažlivým, ale nezodpovědným Daniellem Cleaverem. Možná se u sledování budete často cítit trapně za ni, rozhodně se ale nebudete nudit. 

 

1. Návrh

Margaret Tate hrozí deportace ze Spojených států. Aby tomu zabránila, předstírá být snoubenkou svého asistenta Andrewa. Sandra Bullock a Ryan Reynolds v hlavních rolích tě dokáží perfektně vtáhnout do děje a ty se díky zábavnému ději naladíš na příjemnou náladu, která ti vydrží ještě do dalších dní.

Tak na co ještě čekáš, který film si pustíš jako první? 

Domů
Sdílet
Diskuse