Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. února 2024 11:30
Čas čtení 1:01
Anna-Marie Hanzlíková

Ondřej Brzobohatý jako Tiffany Richbitch překvapil na kultovní rockové show

Ondřej Brzobohatý jako Tiffany Richbitch překvapil na kultovní rockové show
Zdroj: Profimedia
KULTURA CELEBRITY ČESKO
Uložit Uložené

Slavilo se druhé výročí kultovního představení Hedwig a její Angry Inch. Jako překvapení večera vystoupil Ondřej Brzobohatý převlečený za drag queen.

O kauze, kdy za Brzobohatého udělala do médií coming out jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová, jsme psali loni v květnu. Modelka tehdy poskytla deníku Blesk plné znění církevní žádosti o jejich rozvod, sám Brzobohatý svou do té doby veřejnosti neznámou vášeň pro drag rozvedl ve vyjádření na Instagramu a v rozhovoru pro Blesk.

Doporučeno
České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí 23. února 2024 11:45

„Vyrostl jsem ve světě kostýmů, líčidel, paruk a jeviště. Jako děcko jsem se často převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obýváku. Zkrátka mě tyhle transformace bavily a baví doteď. Jsem velkým fanouškem i drag queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju,“ uvedl tehdy Brzobohatý, který si jako drag queen říká Tiffany Richbitch. Od veřejnosti se mu dostalo zejména podpory. 

Teď se jednačtyřicetiletý hudebník objevil v dragu i veřejně. Představení Hedwig a její Angry Inch slavilo druhé výročí. Překvapen byl i Roman Tomeš, hlavní hvězda hry, za kterou byl nominován i na divadelní Cenu Thálie. Společně pak s Tiffany zandali hit It's Raining Men.

Brzobohatý přesdílel některá stories na svém Instagramu. „Ten pocit, co musí Hedwig mít, když jí Tiffany Richbitch ukradne show...“ napsala k videu například Michaela Tomešová, herečka a manželka hlavního herce.

Ondřej Brzobohatý
Zdroj: Profimedia
Domů
Sdílet
Diskuse