Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2024 10:05
Čas čtení 1:19
Barbora Adamkovičová

Manželce Kanyeho Westa hrozí vězení. V Paříži se procházela téměř nahá, čímž porušila zákon

Manželce Kanyeho Westa hrozí vězení. V Paříži se procházela téměř nahá, čímž porušila zákon
Zdroj: Getty Images/Bianca Censori
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Trpělivost došla i Kanyeho tchánovi. Obviňuje rappera, že odtrhl jeho dceru od rodiny a prezentuje ji na veřejnosti jako svou nahou trofej.

Otec Bianky Censori, manželky Kanyeho Westa, se podle blízkých zdrojů obává, že rapper jeho dceru odřízne od rodiny a udělá z ní „nechutné zboží“. Zděšení vyjádřil po vystoupení kontroverzního páru na pařížském týdnu módy, kde na sobě Bianca měla pouze kožich s průhlednými punčochami a žádné spodní prádlo.

Doporučeno
Osm toxických vět. Říká je někdo z tvých přátel? Možná ho*ji raději odstřihni Osm toxických vět. Říká je někdo z tvých přátel? Možná ho*ji raději odstřihni 29. února 2024 11:45

Za tento „módní výstřelek“, který odhalil její intimní partie, jí hrozí vysoká pokuta a mohla by skončit i za mřížemi. Svým odvážným outfitem totiž porušila tamní zákony, píše deník The Daily Mail.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Podle webových stránek Explore France je „úmyslné sexuální představení“ na veřejném místě trestné. Důvěrné zdroje redakci dokonce sdělily, že rodina Bianky se obává, že je Kanyem Westem manipulována. Westovi vzkazují, aby se vcítil do jejich situace. Jak by se asi cítil, kdyby se v podobné situaci ocitly jeho dcery North nebo Chicago?

Prezentuje ji prý jako nahou trofej

„Biančin otec Leo se chce setkat s Kanyem a zeptat se ho, co si sakra myslí, když se s Biankou promenáduje jako s nahou trofejí,“ řekl člověk blízký rodině Censoriových. Stejný zdroj si je také jistý, že rapper by nikdy nedovolil svým dcerám něco takového udělat, a proto nechápe, proč v tom podporuje vlastní ženu.

Doporučeno
Tohle je prý deset nejlepších filmů všech dob. Souhlasíš s výběrem? Tohle je prý deset nejlepších filmů všech dob. Souhlasíš s výběrem? 28. února 2024 15:30

„Leo si chce s Kanyem upřímně sednout a dát mu najevo, že ubližuje jeho rodině tím, že z jeho milované dcery dělá sprostě vypadající zboží.“ Na závěr dodal, že si nemyslí, že West svou manželku miluje, jen ji chce ovládat.

Kanye West, Bianca Censori
Zdroj: Twitter/@adcnews_online

Není to poprvé, co má Bianca Censori kvůli svému oblečení problémy se zákonem. Loni jí hrozila vysoká pokuta, protože se procházela historickými ulicemi Itálie „prakticky nahá“. Podle tamních zákonů se nahota v blízkosti míst navštěvovaných nezletilými trestá odnětím svobody na čtyři měsíce až čtyři roky.

Ani její rodina však není svatá a bezúhonná. Zmíněny otec Bianky Leo si v minulosti odseděl pět let za mřížemi za držení heroinu, píše The Mirror. Biančin strýc si v současné době odpykává doživotní trest za vraždu, za kterou byl původně odsouzen k trestu smrti.

Domů
Sdílet
Diskuse