Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2024 14:27
Čas čtení 0:35
Anna-Marie Hanzlíková

Kdo nahradí Craiga? Tohle má být nový James Bond!

Kdo nahradí Craiga? Tohle má být nový James Bond!
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY CELEBRITY DANIEL CRAIG JAMES BOND VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Hollywoodem se šíří drby, že novým agentem 007 se má stát Aaron Taylor-Johnson.

Britský deník The Sun přišel s informací, kdo by měl být novým Jamesem Bondem. Podle něj by měl Daniela Craiga po patnácti letech nahradit Aaron Taylor-Johnson. Třiatřicetiletý Brit by měl podepsat smlouvu už tenhle týden.

Doporučeno
Nesbø míří na Netflix! Nového seriálu se tentokrát chopí samotný autor Nesbø míří na Netflix! Nového seriálu se tentokrát chopí samotný autor 19. března 2024 11:00

Dříve se objevil třeba ve filmech Bullet Train, Kickers nebo Avengers. Za výkon v psychologickém thrilleru Zvířata si v roce 2016 odnesl Zlatý glóbus za herecký výkon ve vedlejší roli. Ještě jako mladší zazářil i v teen komedii On je fakt boží!.

„Bond bude Aaronova práce, pokud ji bude chtít přijmout. Oficiální nabídka je na stole a my už jen čekáme na odpověď,“ řekl zdroj z filmového týmu The Sun. „Co se týče Eonu (filmová společnost, která bondovky točí, pozn. red.), pokud Aaron podepíše smlouvu v nejbližších dnech, tak se Eon může začít připravovat na velké oznámení,“ dodává.

Domů
Sdílet
Diskuse