Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
PŘEHLED: Nejlepší nové seriály v dubnu. Dorazí postapokalyptický Fallout i novinka s Iron Manem

Amazon Prime Video

Fallout (11. dubna)

No a teď už k jednomu z nejočekávanějších seriálů celého roku. Herní Fallout je tak známý, že o něm nejspíš slyšeli i lidé, kteří jej nikdy nehráli. Teď se každopádně dočkal seriálového zpracování od bratra Christophera Nolana Jonathana (Westworld), jenž se spolu se svým týmem tvůrců pokusí světu představit nový postapokalyptický příběh, který zaujme jak fanoušky her, tak i nové diváky bez předchozích znalostí série.

Doporučeno
PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars 30. dubna 2024 9:30

Děj se pak ve zkratce točí kolem postav přežívajících ve světě zdecimovaném jadernými zbraněmi, část z nich se přitom před válkou nastěhovala do podzemních bunkrů, aby se ochránila před radiací, mutanty a bandity. Nyní je však čas vylézt na povrch a zjistit, co se vlastně stalo.

Apple TV+

Sugar (5. dubna)

No a výběr toho nejzajímavějšího na streamech v dubnu pak uzavřeme další atraktivní novinkou momentálně nejsympatičtější platformy Apple TV+, která představí divákům nový krimithriller Sugar s Colinem Farrellem v hlavní roli. Děj vypráví o soukromém detektivovi Johnu Sugarovi, který vyšetřuje záhadné zmizení jisté vnučky legendárního hollywoodského producenta. První ohlasy jsou veskrze pozitivní, poslední dvě epizody ale údajně nabízí šílený zvrat, po kterém si všichni budou říkat jedno a to samé: WTF?! No, už se nemůžeme dočkat!

Dej nám v komentářích vědět, na co se těšíš nejvíc.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse