Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. dubna 2024 13:03
Čas čtení 0:40
Karolína Fejtová

Lewis Hamilton mohl hrát ve filmu Top Gun: Maverick, teď toho lituje. Proč roli odmítl?

Lewis Hamilton mohl hrát ve filmu Top Gun: Maverick, teď toho lituje. Proč roli odmítl?
Zdroj: Getty Images/Bryn Lennon
SPORT FORMULE 1 TOM CRUISE TOP GUN 2
Uložit Uložené

Lewis Hamilton, britská závodní hvězda formule 1, mohl spolupracovat s režisérem Josephem Kosinským na filmu Top Gun: Maverick.

V novém rozhovoru Hamilton prozradil, že před natáčením filmu v roce 2022 lobboval u Toma Cruise, aby si zahrál v případném pokračování Top Gunu. „Budu klidně i uklízečem,“ vzpomínal Hamilton v rozhovoru pro GQ, když mluvil o svém rozhovoru s Cruisem. „Jen mě v tom nechte hrát,“ dodal. Informoval o tom web Deadline.

Když Maverick vstoupil do fáze castingu, Cruise si na Hamiltona vzpomněl a nabídl mu roli pilota. Závodník však musel kvůli svému nabitému rozvrhu odmítnout, nyní toho však lituje. „Zaprvé jsem za sebou neměl ani lekce herectví a nechci být ten, kdo ten film zklame,“ řekl.

„A zadruhé jsem prostě opravdu neměl čas se tomu věnovat. Vzpomínám si, že když jsem to musel říct Joeovi a Tomovi, tak mi to zlomilo srdce. Pak jsem toho samozřejmě litoval, když mi ten film ukázali, protože jsem si říkal, že jsem tam mohl být já,“ dodal.

Přestože neměl příležitost pracovat s Kosinským na Top Gun: Maverick, nyní s ním bude spolupracovat na filmu Formule 1, která je mu blízká.

Domů
Sdílet
Diskuse