Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Tohle jsou nejvýdělečnější filmy všech dob. Který tě překvapil?

3. Avatar: The Way of Water (2022)

Režisér James Cameron se objevuje i na další příčce s filmem Avatar: The Way of Water z roku 2022. Více než po deseti letech navázal na první díl, ve kterém hlavní postavy Jake Sully a Neytiri žijí ve fantasy světě Pandora i se svými dětmi. Lidé se ale vrátí, aby je ohrozili, a oni se snaží vyhledat pomoc. Úspěšný film vydělal na pokladnách kin po celém světě 2 320 250 281 dolarů, což je v přepočtu přes 54 miliard korun.

2. Avengers: Endgame (2019)

Pokračování Avengers: Infinity War se diváci dočkali v roce 2019. Avangers se po událostech způsobených Thanosem snaží sebrat poslední kousky sil, aby ho porazili a zachránili osud celého vesmíru. Avangers: Infinity War na druhém místě boduje s výdělkem 2 799 439 100 dolarů, což je přes neuvěřitelných 65 miliard korun.

1. Avatar (2009)

První místo obsadil první díl Avatara a James Cameron v našem žebříčku opět boduje. Jake Sully je bývalý námořník, který po zranění ochrnul od pasu dolů. Dostane ale možnost podílet se na projektu Avatar, který mu pomůže zase chodit. Jakeova mysl je tak přenesena do hybridního těla, se kterým se vydává na planetu Pandora, aby získal důvěru místních obyvatel. Legendární fantasy si vydělalo 2 923 706 026 dolarů, což je něco přes 68 miliard korun.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse