Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2024 12:31
Čas čtení 0:24
Vincenc Novák

VIDEO: Trailer k čtvrté sérii The Boys je venku. O akční scény nebude nouze

VIDEO: Trailer k čtvrté sérii The Boys je venku. O akční scény nebude nouze
Zdroj: Amazon Prime Video / propagační materiál
FILMY A SERIÁLY AMAZON AMAZON PRIME VIDEO NOVÉ SERIÁLY THE BOYS
Uložit Uložené

Čtvrtá série seriálu The Boys (Banda) bude mít premiéru 13. června, první záběry si však můžeš díky právě vydanému traileru vychutnat již nyní.

Nová řada akčního seriálu z dílny Amazonu bude zřejmě ještě šílenější než ty předchozí. Billy Butcher (Karl Urban) a Homelander (Anthony Starr) jsou tentokrát připraveni „spálit celý svůj život“ a vzít všechny ostatní s sebou. Butcher v ukázce také mluví o smrtícím viru, který zabíjí superlidi. 

Doporučeno
VIDEO: Třetí řada seriálu Iveta se blíží. V traileru nechybí postavy syna Artura nebo Josefa Rychtáře VIDEO: Třetí řada seriálu Iveta se blíží. V traileru nechybí postavy syna Artura nebo Josefa Rychtáře 2. května 2024 16:15

Kromě Butchera a Homelandera se na scénu vrací i další známé tváře, jako je Frenchie (Tomer Capone), Mother’s Milk (Laz Alonso), Kimiko (Karen Fukuhara) či Starlight (Erin Moriarty), kteří společně vyrazí do boje proti společnosti Vought. V nové sérii se objeví také úplně nová postava, kterou si zahrál Jeffrey Dean Morgan známý ze seriálu Živí mrtví

Domů
Sdílet
Diskuse