Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2024 v 17:59
Čas čtení 0:39
Veronika Ábelová

Na Voyo míří nový seriál z pera Alice Nellis plný hvězd. Zaměří se na rodinné vztahy

Na Voyo míří nový seriál z pera Alice Nellis plný hvězd. Zaměří se na rodinné vztahy
Zdroj: Archiv TV Nova/ propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY VOYO
Uložit Uložené

Každé úterý a čtvrtek teď můžeš sledovat nový seriál Mozaika, který poběží do konce července na Voyu. Příběh pojednává o manželském páru, který se rozhodne po 45 letech rozejít. Jak to zahýbe s rodinnými vztahy?

Příběh napsala scénáristka a režisérka Alice Nellis, která stojí za úspěšnými filmy jako jsou Buko, Sedmero Krkavců nebo krimi romantika Němá tajemství. O režii se postaraly Jasmina Blaževič a Lenka Wimmerová. Hlavní dvojici ztvární Karel Heřmánek a Taťjana Medvecká. V dalších rolích se potom objeví Martha Issová, Kristýna Ryška, Eva Podzimková, Jan Nedbal, David Máj nebo Marek Adamczyk.

Doporučeno
Další várka nejoblíbenějších českých hereček. Kdo to dotáhl do top 15? Další várka nejoblíbenějších českých hereček. Kdo to dotáhl do top 15? 11. června 2024 v 10:58

Velkou rodinu, která se zdá být bezchybná, zarazí náhlý rozchod rodičů (Heřmánek a Medvecká). Oba se snaží najít sami sebe, ale rozhodnou se jít každý vlastní cestou. Než si najdou samostatné bydlení, přebývají v rodinách svých čtyř dětí - Richarda (David Máj), Davida (Adamczyk), Michala (Jan Nedbal) a Madly (Podzimková). Ale ani jejich rodiny nejsou dokonalé.

„Je to příběh o vztazích, které nemusí být vždycky jednoduché, což může být někdy drama a jindy zase komedie. Ale hlavně je to o tom, co všichni známe – že v životě se všechny žánry většinou mísí – a kdykoliv se můžeme zasmát, tak to pomůže,“ popsala scenáristka Alice Nellis. Seriál má 16 dílů.

Domů
Sdílet
Diskuse