Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. června 2024 v 11:40
Čas čtení 0:51
Anna-Marie Hanzlíková

Nový seriál na Primě ukáže lovestory o útěku z psychiatrické léčebny

Nový seriál na Primě ukáže lovestory o útěku z psychiatrické  léčebny
Zdroj: Prima Cool
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY DUŠEVNÍ ZDRAVÍ NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

V seriálu Escape opustí dvojice Dave a Jenny zdi nemocnice v Bohnicích s vidinou svobodnějšího života.

„Love story nemusí být vždycky pohádka,“ tvrdí tvůrci novinky. Dvojice si chce po útěku užívat života a postavit se na vlastní nohy. 

Doporučeno
Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce 10. června 2024 v 13:03

Ústřední dvojici ztvárňují Aneta Kernová a Josef Bánovec. Seznámí se při léčbě v psychiatrické nemocnici. On se tam dostal kvůli napadení otce pod vlivem drog, ona se léčí s úzkostmi. Oba se tam ale cítí nesvobodně, a tak se rozhodnou utéct. Venku se ale při bujarých večírcích zapletou do prodeje drog. 

„Myslím si, že jde o skvělý způsob, jak mohou rodiče zjistit, co trápí jejich dospívající děti. Jak s nimi komunikovat a že za hradbou mlčení může být rozbolavělá duše. Jsem přesvědčená, že jakýkoli způsob, jak propojit generace, je správný,“ myslí si o příběhu Kernová.

S přiblížením problémů a smýšlení mladé generace souhlasí i její kolega. „Moje postava na počátku seriálu řeší, že jeho život s rodiči je nalajnovaný, a on tak žít nechce. Nechce plnit cizí sny, a nakonec být úplně prázdný. To se raději vrhne do dobrodružství s nejistým koncem. Zkrátka se snažíme ukázat, že život není černobílý. A neměli by ho tak
vnímat dospívající ani jejich rodiče,“ říká Bánovec.

Doporučeno
Bojíš se odmítnutí? Vymýšlíš hrůzné scénáře? Neustále potřebuješ slyšet, že je vše OK? Možná za to může tvé dětství Bojíš se odmítnutí? Vymýšlíš hrůzné scénáře? Neustále potřebuješ slyšet, že je vše OK? Možná za to může tvé dětství 9. června 2024 v 9:30

Seriál můžeš sledovat od 17. června na prima+, s týdenním odstupem pak na Prima COOL. Dočkáš se celkem 25 dílů se stopáží 40 minut.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Escape (@cool.escape)

Domů
Sdílet
Diskuse