Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
19. června 2024 v 16:35
Čas čtení 0:44
Radoslava Juračková

Cristiano Ronaldo nedokázal ovládnout emoce. Po vítězství se vysmál českému brankáři do tváře

Cristiano Ronaldo nedokázal ovládnout emoce. Po vítězství se vysmál českému brankáři do tváře
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI CRISTIANO RONALDO EURO 2024 FOTBAL
Uložit Uložené

Portugalsko porazilo Česko 2:1.

Letošní EURO 2024 je v plném proudu. Týmy odehrály své první zápasy a my jsme byli svědky očekávaných i překvapivých výsledků. V úterý se proti sobě postavily týmy Česka a Portugalska. Poté, co Francisco Conceição vstřelil vítězný gól, se Cristiano Ronaldo posmíval českému brankáři.

Český brankář se k incidentu nevyjádřil

V brance Česka stál Jindřich Staněk. Zápas skončil 2:1 ve prospěch Portugalska. Hvězdný fotbalista Ronaldo nezvládl své emoce a vysmál se českému brankáři do tváře. Fanoušci jeho chování kritizovali.

Doporučeno
Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá 18. června 2024 v 15:00

„Je to neuctivé vůči soupeři,“ píše jeden z uživatelů na platformě X. Lidé si myslí, že vzhledem ke svému postavení a úspěchům by mohl fotbalista své emoce zkrotit. Najdou se však i tací, kteří jeho chování obhajují. Tvrdí, že v něm vidí skutečnou oddanost hře a lásku k fotbalu.

Jak uvádí portál sportovy.cas.sk, Staněk se k incidentu nijak nevyjádřil. Po zápase dostal od českých novinářů prostor k vyjádření a o Portugalci mluvil s pokorou a respektem.

Domů
Sdílet
Diskuse